reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam Was w ten znienawidzony przez większość osób dzień tygodnia [emoji39]

Susku przytulam Cię robokopie [emoji8] myślę, że Ty nas tu jeszcze miło zaskoczysz [emoji6]

A ja pomyslalam: "oby to nie była z twojej strony tylko reklama bo to nie miejsce"

PS wychodzimy ♡♡♡♡♡
Nafoczka o tym samym pomyślałam [emoji1] i super, że wychodzicie :)

reklama
Co tu taka cisza dziś???
Nafoczuniu
Cudownie że już w domeczku .
Całusy dla Ciebie i Wikusia .

Avita
Odpisałam ci na priva .

Burczuś
Jak u Ciebie ,??
Miałaś zabieg????
Jak się czujesz,??

Czarna
Oj chciałabym Was zaskoczyć ....
Tylko nie ma z kim i nie ma jak narazie .......
Julia
A u ciebie który jest tydzień????

Co tu taka cisza dziś???
Nafoczuniu
Cudownie że już w domeczku .
Całusy dla Ciebie i Wikusia .

Avita
Odpisałam ci na priva .

Burczuś
Jak u Ciebie ,??
Miałaś zabieg????
Jak się czujesz,??

Czarna
Oj chciałabym Was zaskoczyć ....
Tylko nie ma z kim i nie ma jak narazie .......
Julia
A u ciebie który jest tydzień????
Susana a ja bym tak chciala zebyscie jeszcze raz sprobowali zawalczyc.
Nie wiem czemu, ale ja Cie caly czas widze z wozeczkiem.
Ok za chwile bedziesz miala 40, ale to tylko w dowodzie, przeciez Ty masz tyle energii co niejedna dwudziestka, albo i wiecej;)

Hejka, buziaki dla malych królewiczów!
Mam pytanko - czy do inseminacji jest jakas procedura przygotowań? Cos stymulują przed owu, facet cos musi spełnić? Ktora robiła? I ile kosztuje?

Hejka, buziaki dla malych królewiczów!
Mam pytanko - czy do inseminacji jest jakas procedura przygotowań? Cos stymulują przed owu, facet cos musi spełnić? Ktora robiła? I ile kosztuje?
Ja mialam, chyba 700zl placilam, plus za wizyty z monitoringiem.
Facet mysi tylko oddac nasienie;)
Ja bylam stymulowana CLO, jedna tabletka przez 5 dni.
Nie moga Cie przestymulowac, bo jak bedziesz miala wiecej jajeczek to odwolaja inseminacje.
Niektorzy chca badania na HIV, HCV,HBS. I czystosc pochwy. Ale z tymi badaniami to zalezy od kliniki.

Sus też masz priva! :)

Bertha testowałaś?!

Burczuś daj znać!!

Ja testowałam dziś i NIC :( Muszė wziąć chyba jakieś jajkowe "dopalacze" bo kiepsko to widzę!!
Fondie co Ty w końcu bierzesz!?!?

Ja mialam, chyba 700zl placilam, plus za wizyty z monitoringiem.
Facet mysi tylko oddac nasienie;)
Ja bylam stymulowana CLO, jedna tabletka przez 5 dni.
Nie moga Cie przestymulowac, bo jak bedziesz miala wiecej jajeczek to odwolaja inseminacje.
Niektorzy chca badania na HIV, HCV,HBS. I czystosc pochwy. Ale z tymi badaniami to zalezy od kliniki.

Oo, a dlaczego jak będzie wiecej to zle? Fajnie, jest szansa na bliźniaki ;)
Dzięki Strawbelka za informacje! :*

reklama
Oo, a dlaczego jak będzie wiecej to zle? Fajnie, jest szansa na bliźniaki ;)
Dzięki Strawbelka za informacje! :*
No jak beda 3 czy 4 jajeczka to odwolaja bo szansa na ciaze blizniacza.
Jeszcze blizniaki to ok, ale trojaczki...to juz bys cala ciaze sie martwila zeby nic sie zlego nie stalo.

Do góry