Dziewczyny dziękuję. Przecież jestem oazą spokoju:-) Przez ten "spokój" dzisiaj obudziłam się o 3 w nocy i już zasnąć nie mogłam.... wzięłam więc na dzisiaj urlop bo jestem jak zjawa. Zaraz spróbuję zasnąć. Masakra. Krew na betę oddana - wynik najwcześniej o 16. Dobrze byłoby to przespać...
Jeśli chodzi o ten metypred to ja go już biorę tylko w małych dawkach. Od niedzieli i tak już mam delikatną biegunkę
Truskaweczko - dziękuję. Zobaczymy czy mi gin wypisze bo jak nie to będę musiała chyba się po raz drugi do Ciebie uśmiechać bo do mojego lekarza rodzinnego nie mam jak iść bo po tej kradzieży porfela nie mam też karty nfz a ona przyjmuje tylko w ramach nfz ale mam nadzieję, że mi gin przepisze... zobaczymy.
Misiejku - hop,hop...
Alokin - liczę, że dzisiaj beta będzie jednak wysoka
Jeśli chodzi o ten metypred to ja go już biorę tylko w małych dawkach. Od niedzieli i tak już mam delikatną biegunkę
Truskaweczko - dziękuję. Zobaczymy czy mi gin wypisze bo jak nie to będę musiała chyba się po raz drugi do Ciebie uśmiechać bo do mojego lekarza rodzinnego nie mam jak iść bo po tej kradzieży porfela nie mam też karty nfz a ona przyjmuje tylko w ramach nfz ale mam nadzieję, że mi gin przepisze... zobaczymy.
Misiejku - hop,hop...
Alokin - liczę, że dzisiaj beta będzie jednak wysoka