reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny zdecydowałam trzymać się 1 lekarza jakiego mi proponujecie ?i jak cenowo to wygląda?
Miłego dnia wiecie co zrobię w przyszłym tygodniu te markery nowotworowe i się dowiem aż się boje...

Motylek na razie zaczekaj na @ jak się nie wchłonie możesz iść na laparoskopie na usunięcie, Moja znajoma zaraz po usunięciu cysty zaszła w ciąże nawet @ po się nie doczekała ;)

Asia 669 uuu coś się święci ;) U mnie ból (.)(.) zawsze była pierwszym objawem. Teraz objawu brak a test negatywny.
Baata, ale w poprzednim cyklu miałam identycznie. Tylko wtedy byłam na dupku. Druga ginekolog stwierdziła, że nie trzeba dupka przy staraniach. Przy ewentualnej ciąży zrobię progesteron i zobaczymy, czy będzie trzeba brać.
To jest tak: na dwoje babka wróżyła. Raz mi się wydaje, że to może być to a potem w myślach się karcę, że ja głupia znowu sobie wkęcam. Jeszcze tydzień do @ i te objawy są chyba za wcześnie na wszystko. Nic innego mi nie pozostaje jak czekać cierpliwie i nie myśleć.

Ja też mam tydzień do @ ,ale testowałam wczoraj i nic więc objawów już się nie doszukuję ;)
Beatka nie ten to nastepny cykl [emoji8] ale poki co trzymam [emoji110][emoji110]
Ja sie doszukiwalam objawow i przyszla @ zaczelam nowy cykl i wierze ze w koncu sie uda [emoji6]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam tydzień do @ ,ale testowałam wczoraj i nic więc objawów już się nie doszukuję ;)
Ja będę testować dopiero w dniu @, o ile wcześniej mnie nie wyprzedzi. Wg dr owu była we wtorek 16 dc. Cykle mam 27 dniowe. Wolę póki co żyć jakąś tam nadzieją. Testów mam z 10, ale silna wola wygrywa:happy:

Póki co za Ciebie też trzymam kciuki, jeszcze nic straconego;-) ;)

Cześć ♡♡♡
U nas okropnie gorąco. Leżę i sapie jak wieloryb bez wody. Trochę się ruszam bo juz mniej się przejmuje przedwczesnym porodem. Zazdroszczę wam trochę tych bobosexow ale jestem na ostatniej prostej i w prostej linii juz do tego mam niedaleko :D

Witam u nas intensywna niedziela nogi mnie bolą jak cholera też zazdroszczę bobosexu ale przyjdzie mi jeszcze na to poczekać.
Dziś widziałam mnóstwo kobiet w ciąży ;-) zazdroszczę im, może kiedyś doczekam. Pozdrawiam was wszystkie

reklama
U mnie też niedziela aktywna - festyn rodzinny. Jak wyszliśmy o 11.00 to wróciliśmy godz. temu!
Kobiet w ciąży to naprawde dużo jest.
U mnie zielone światło jest leki czekają tylko ten strach przed genetyką mnie paraliżuje. Nie wyobrażam sobie jeszcze raz przechodzić przez ten sam koszmar!

Doris, Nafoczka, Agnieszka i inne ciężarówki pozdrawiam Was! :)
Staraczki i badające się Was również :)

Do góry