reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

My powtarzalismy tylko dwa testy i mlr. A i tak dostalam żelazny zestaw . Wszyscy twierdzą, że mutacje nie są powodem strat, tylko , że 90% z Nas je ma dziwnym trafem. Ja jak robiłam homocysteine to miała wynik 5,9 , a
nie bralam witamin b6 i b12. Brałam jedynie witaminy gdzie było 0,4 kwasu metylowego. Malina każe wszystkim jeść dużo zielonego , a ja od dziecka uwielbiałam zielenine. Formy metylowe to nic innego jak to co mamy w pożywieniu, a to co naturalne wchłania się najlepiej.
Wiosna, lato korzystajmy z tego co Bozia dała.

reklama
aga wiem ale rzygam juz tym zielonym. a i tak odstawiamy witaminy b jak zajdziemy w ciaze wiec chce te metyle zamowic chociaz na miesiac:) ja mialam 6.9 wiec troszke wyzej homocysteine. I buraki wpierniczam dzieki tobie hehe. W ogole gentyczka mi powiedziala, że w ciazy te zmetyle i tylko metyle ale zaufam malinie i odstawie:) ale czy to dobre formy w moim linku?
aga ja mam cos zle przeczucie do moich wynikow ale ciagle tli sie nadzieja, ż emoze juz niedlugo zaczne sie starac ale pewnie jeszcze doszczepianie bedzie. Colostrum tez mi sie skoncyzl dzis w dozie zamowilam dopiero i dlatego taka w goracej wodzie kapana bo chce od razu zakupic wszystko

Zupełnie jak jego właścicielka [emoji16] a jednak to prawda, że psy upodabniają się do właścicieli ;)
No Czarna tera to żeś mi przycukrowała .:-DNormalnie nie wiem co mam powiedzieć .Dziękuję bardzo
:p

Dziewczyny mam infekcję układu moczowego :(Kłuje mnie przy siusianiu jak diabli .:oops:Dzwoniła moja ginka i kazała jutro mocz zwykły i na posiew zrobić .W sobote latałam w kiecce za tyłek ledwo a zimno było .
Ginka Kazała jeszcze jutro wypić taką saszrtkę leku. Monural czy coś takiego .Wszystko się mnie czepia co tyljo możliwe:sad:

Susa ten lek świetnie działa, ja miałam E. coli i poszło w cholerę, tylko ważne, zebys wzięła na noc, wysikaj się ostatni raz i wypij tuż przed snem, bo im dłużej lek będzie w "tobie", tym lepiej działa (co najmniej kilka godzin). A ciaża, to stan błogosławiony, niestety zaraza bierze to zbyt dosłownie do siebie i czepia się wszystkiego :p
Idę spać, jutro pierwszy dzień pracy; może mnie nie wyrzucą ;)

Susa ten lek świetnie działa, ja miałam E. coli i poszło w cholerę, tylko ważne, zebys wzięła na noc, wysikaj się ostatni raz i wypij tuż przed snem, bo im dłużej lek będzie w "tobie", tym lepiej działa (co najmniej kilka godzin). A ciaża, to stan błogosławiony, niestety zaraza bierze to zbyt dosłownie do siebie i czepia się wszystkiego :p
Idę spać, jutro pierwszy dzień pracy; może mnie nie wyrzucą ;)
Destino
To kolejny antybiotyk który będę brać w ciąży .
Ostatnio brałam w szpitalu na tą torbiel na dziąśle .Teraz ginka każe brać żeby infekcja się nie rozhulała

No Czarna tera to żeś mi przycukrowała .:-DNormalnie nie wiem co mam powiedzieć .Dziękuję bardzo
:p

Dziewczyny mam infekcję układu moczowego :(Kłuje mnie przy siusianiu jak diabli .:oops:Dzwoniła moja ginka i kazała jutro mocz zwykły i na posiew zrobić .W sobote latałam w kiecce za tyłek ledwo a zimno było .
Ginka Kazała jeszcze jutro wypić taką saszrtkę leku. Monural czy coś takiego .Wszystko się mnie czepia co tyljo możliwe:sad:
Susana powodzenia z infekcja jesli chodzi o kibica super nie mam.psa mąż nie bardzo chce ja kocham psiaki jeśli chodzi o kibicowanie to u mnie byla strefa kibica dziś nie lubię meczy tzn sa mi obojetne ale mąż chciał więc piwo nalewalam czipsy itd ale tak się wkrecilam w ogladanie ze zostałam 1 kibicka bo nawet nie umiałam usiedziec na miejscu dobrze się bawiłam i to było mi potrzebne zapomnieliśmy na chwilę o naszych problemach posmiałam się i później pomyślałam że odzyskujemy trochę swojego życia.
Arluska będę dzwonić moze pod koniec czerwca chociaż się uda

reklama
Do góry