No to witaj w klubie. Mnie od piątku pęcherz boli, w sobotę przestał a dziś ze zdwojoną siłą, do tego jeszcze skrzepy krwi w moczu. Jutro idę do lekarza, dziś zaczęłam brać Zinnat, choć wątpię, żeby pomógł na dłuższą metę.No Czarna tera to żeś mi przycukrowała .Normalnie nie wiem co mam powiedzieć .Dziękuję bardzo
Dziewczyny mam infekcję układu moczowego Kłuje mnie przy siusianiu jak diabli .Dzwoniła moja ginka i kazała jutro mocz zwykły i na posiew zrobić .W sobote latałam w kiecce za tyłek ledwo a zimno było .
Ginka Kazała jeszcze jutro wypić taką saszrtkę leku. Monural czy coś takiego .Wszystko się mnie czepia co tyljo możliwe
reklama
susana
Fanka BB :)
No to cie pożądnie złapało jak z krwią sikasz.No to witaj w klubie. Mnie od piątku pęcherz boli, w sobotę przestał a dziś ze zdwojoną siłą, do tego jeszcze skrzepy krwi w moczu. Jutro idę do lekarza, dziś zaczęłam brać Zinnat, choć wątpię, żeby pomógł na dłuższą metę.
Ja na te swoje siuśki nie patrzyłam czy coś w nich czerwonego jest ..
Może też jutro posiew zrób rano .
Chociaż jak bierzesz antybiotyk to nie wiem czy coś wyjdzie .
Burczuś a ty też masz maltańczyka ??
Herbatke żurawinową owszem kupiłam i piję ale bez leków się nie obejdzie
czarna_mala
Heh widziałam Cię to wiem [emoji4]No Czarna tera to żeś mi przycukrowała .Normalnie nie wiem co mam powiedzieć .Dziękuję bardzo [emoji14]
Dziewczyny mam infekcję układu moczowego Kłuje mnie przy siusianiu jak diabli .Dzwoniła moja ginka i kazała jutro mocz zwykły i na posiew zrobić .W sobote latałam w kiecce za tyłek ledwo a zimno było .
Ginka Kazała jeszcze jutro wypić taką saszrtkę leku. Monural czy coś takiego .Wszystko się mnie czepia co tyljo możliwe
Pij 100% sok z żurawiny
Asia masz priva to raz
A.dwa ja tak mialam jak ty z tym pecherzem co chwile kiedys ponoc jak raz sie zlapie to sie ciagnie ....zawsze tylko furalgina i urosept pomagaly.
Asia po 1poronieniu miewalam wkoncu zrobilam posiew ten z szyjki w mikrobiolgi z biocenoza (nie ten zwykly z pochwy, ten w kierunku chlamydi, kily, ureaplasmy, trachonas i inne...) i wyszla mi ureaplasna i nykoplasma wyleczylam.antybiotykami 21dni z mezem bralam i pol roku pozniej zaszlam w szczesliwa ciaze donoszona, wtedy tez skonczyly sie problemy z pecherzem ta urea glownie atakuje pecherz a przy okazji nasze drogi rozrodcze.Nie wiem czy robilas taki wymaz ale moze warto? Mysle ze to byla przyczyna pierwszego poronienia bo bylo serduszko a potem po porodzie odezwala sie immunologia bo do serduszka bez lekow nie dochodzilam juz. Moze warto ? Ja powtarzalam ten wymaz jeszcze potem 3razy i powtarzam przed kazda.planowana kolejna ciaza i ide w przyszlym tyg nakolejny wymaz tak fla sprawdzenia chociaz nigdy juz mi nic nie wyszlo.
A.dwa ja tak mialam jak ty z tym pecherzem co chwile kiedys ponoc jak raz sie zlapie to sie ciagnie ....zawsze tylko furalgina i urosept pomagaly.
Asia po 1poronieniu miewalam wkoncu zrobilam posiew ten z szyjki w mikrobiolgi z biocenoza (nie ten zwykly z pochwy, ten w kierunku chlamydi, kily, ureaplasmy, trachonas i inne...) i wyszla mi ureaplasna i nykoplasma wyleczylam.antybiotykami 21dni z mezem bralam i pol roku pozniej zaszlam w szczesliwa ciaze donoszona, wtedy tez skonczyly sie problemy z pecherzem ta urea glownie atakuje pecherz a przy okazji nasze drogi rozrodcze.Nie wiem czy robilas taki wymaz ale moze warto? Mysle ze to byla przyczyna pierwszego poronienia bo bylo serduszko a potem po porodzie odezwala sie immunologia bo do serduszka bez lekow nie dochodzilam juz. Moze warto ? Ja powtarzalam ten wymaz jeszcze potem 3razy i powtarzam przed kazda.planowana kolejna ciaza i ide w przyszlym tyg nakolejny wymaz tak fla sprawdzenia chociaz nigdy juz mi nic nie wyszlo.
Właśnie jak biorę antybiotyk to nic nie wyjdzie. Muszę zrobić z tym porządek, choć urolog po zrobieniu usg stwierdził, że to normalne...chyba nie za bardzo normalne jak co 1-2 miesiące łykam antybiotyk i wyję z bólu :-/ Gorzej zaczęło się po zabiegu w lutym. Dobrze, że tego wisiołka łykam, bo mój organizm całkiem wyjałowiony, nawet jelita odmawiają posłuszeństwa.No to cie pożądnie złapało jak z krwią sikasz.
Idę sobie teraz ja w krzaki...
To jest jakaś epidemia infekcji !!! Ja też ostatnio miałam . Masakra .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzien dobry Dziewczynki [emoji8]
Milego dnia [emoji6]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Milego dnia [emoji6]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
burczuś
Tak, też mam maltusia, 7 miesięcyNo to cie pożądnie złapało jak z krwią sikasz.
a żurawinkę wcinaj, w herbatce jest znikomy % żurawinki. To nie wyleczy ale wspomoże, tak dodatkowo do leków
reklama
Podziel się: