Dzień dobry.
Bardzo proszę o trzymanie kciuków-mam dziś lekarza by potwierdzić pozytywny test.
Nic nowego nie napiszę...boję się Chyba nawet na USG nie spojrzę
Będzie dobrze, kciuki zaciskam.
O której masz wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry.
Bardzo proszę o trzymanie kciuków-mam dziś lekarza by potwierdzić pozytywny test.
Doris - najwazniejsze ze wszystko ok. A co lekarz to inna opinia. Ja jak lezalam w 30tc na patologii to co obchod to inne zalecenia - jedni kazali odstawic juz acard i clexane. Drudzy tylko acard. To samo z rezonansem z kontrastem - jedni zeby robic w ciazy bo nie szkodzi dziecko. Inni kategorycznie ze nie ze tylko bez kontrastu mozna a jeszcze inni zeby nie robic tylko robic operacje od razu jeszcze z dzieckiem w brzuchu a ich przeciwnicy zeby wyjac dziecko w tym 30tyg ciazy i do inkubatora a mnie wtedy na stol. Lezalam tydzien i bylo tyle skrajnie roznych opinii ze chcialam stamtad uciec bo myslalam ze oszaleje. Takze tak to juz jest ze niby ten sam zawod ta sama specjalizacja a kazdy ma inny plan na pacjenta a jak cos pojdzie nie tak to pewnie kazdy umywalby receHej
Witam.sie w piątkowy u nas chłodniejszy i dosc pochmurny poranek.
Ja jeszcze leżę 15 minut, zaraz obudze Mała i do przedszkola.
Kitki, ja pytałam gina ostatnio o ten acard i powiedział ze odstawiamy 7 dni przed Cc.
Na usg z z serduszkiem wszystko ok było.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry.