takaja - witaj na forum. Ja bym proponowała laparo z histero, żeby posprawdzać co tam u Ciebie się dzieje. Znajdź dobrego immunologa i endokrynologa, bo jak chodzisz tylko do ginekologa to w tej sytuacji nie wystarczy. Długa droga przed Tobą, mi się już uzbierał segregator różnych badań, wypisów ze szpitala itp. Dasz radę
reklama
Doris - nie odstaeili Ci acardu jeszcze? Ja bralam do 34 chociaz jazali odstawic w 32. Jak uslyszeli ze jeszcze biore to mnie opieprzyli ze acard w III trum niewskazany bo moze powodowac jakies wady serduszka u dziecka. W 35tyg na usg wyszlo mi ze jedna komora serca jest dwa razy wieksza niz druga. To bylo przed sama wielkanoca. Po swietach od razu mialam siecstawic w szpitalu na usg i konsultacji z moim ginem i innym niby znawca. Pojechalam z dusza na ramieniu. Okazalo sie ze komory sa ok. Ze poprostu wczesniej maly tak sie ulozyl z ucisnal serducho i dlatego ta jedna komora taka mala byla. Ale strachu sie najadlam i wyrzucalam sobie ze bralam dluzej acard niz powinnam. A widzisz tobie kaza brac prawie do konca. Takze co lekarz to inna teoria
M dostaje od 1,5 miesiąca fertilmen, a nawyki? Nie pali, od kiedy jesteśmy razem odżywia się zdrowo, bo ja na diecie i nie gotuję dwóch obiadów, sport leży, bo mu kręgosłup padł, a na obcisłe majty nie poradzę. Może gdyby nie moje problemy inaczej bym na to patrzyła. Ale jak moje ciało już kiedyś wyprodukuje w miarę dobre jajo, to niekoniecznie zgramy się z plemniorem. A poza tym zaś mam problemy z bakteriami i chyba czas wrócić do... menopauzy. Wracam w krzaczory, nie będę smucić
Walczcie dziewczyny oby was szczęśliwie zapylało
bertha
Fanka BB :)
M dostaje od 1,5 miesiąca fertilmen, a nawyki? Nie pali, od kiedy jesteśmy razem odżywia się zdrowo, bo ja na diecie i nie gotuję dwóch obiadów, sport leży, bo mu kręgosłup padł, a na obcisłe majty nie poradzę. Może gdyby nie moje problemy inaczej bym na to patrzyła. Ale jak moje ciało już kiedyś wyprodukuje w miarę dobre jajo, to niekoniecznie zgramy się z plemniorem. A poza tym zaś mam problemy z bakteriami i chyba czas wrócić do... menopauzy. Wracam w krzaczory, nie będę smucić
Moj przed badaniami tez juz brał witaminki i dobrze sie odżywiał.
Jesli wyszła twojemu tez zwiekszona lepkość to moze dlatego sa mniej ruchliwe, wtedy polecam dawać mu tez wiesiołka - tak jak u nas powoduje zwiększenie /rozrzedzenie śluzu, tak samo męskie sluzy rozcieńcza.
Moj gin kazał zmienic FertilMan na Profertil.
Poza tym mówił ze zrobiliśmy badanie w lab ktore robi dla kliniki niepłodności ktora kieruje na invitro wiec mogą naciągać specjalnie wyniki badan.. Nie do końca w taka teorie chce mi sie wierzyć, ale w sumie wszystko jest możliwe..
A zbadaliscie tez pc. przeciwplemnikowe w nasieniu? One tez mogą powodować lepkość przez co zmniejszona ruchliwość.
czarna_mala
Fanka BB :)
Dzień dobry
Witaj takaja
Jak dobrze, że dziś piątunio [emoji173] i ostatni dzień pierwszej zmiany w pracy [emoji6] nienawidzę wstawać na 6 do pracy...wogóle nienawidzę rano wstawać [emoji1]
Nie będę tu przez dwa miesiące gadać o staraniach, bo podjęliśmy z mężem decyzję że potrzeba nam przerwy, w związku z czym będę pisać o "du*ie Marynie" [emoji12]
Sus czekam na te Twoje Nifty, żeby potwierdzić że wszystko jest u Twojej dzidzi ok
Buziaki dla Wszystkich [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] dobra chyba tyle wystarczy [emoji23]
Ps- Wszystkim Małgosiom, Gośkom i Małgorzatom życzę wszystkiego najlepszego z okazji imienin [emoji253] [emoji253] [emoji253]
Witaj takaja
Jak dobrze, że dziś piątunio [emoji173] i ostatni dzień pierwszej zmiany w pracy [emoji6] nienawidzę wstawać na 6 do pracy...wogóle nienawidzę rano wstawać [emoji1]
Nie będę tu przez dwa miesiące gadać o staraniach, bo podjęliśmy z mężem decyzję że potrzeba nam przerwy, w związku z czym będę pisać o "du*ie Marynie" [emoji12]
Sus czekam na te Twoje Nifty, żeby potwierdzić że wszystko jest u Twojej dzidzi ok
Buziaki dla Wszystkich [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] dobra chyba tyle wystarczy [emoji23]
Ps- Wszystkim Małgosiom, Gośkom i Małgorzatom życzę wszystkiego najlepszego z okazji imienin [emoji253] [emoji253] [emoji253]
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Witam.sie w piątkowy u nas chłodniejszy i dosc pochmurny poranek.
Ja jeszcze leżę 15 minut, zaraz obudze Mała i do przedszkola.
Kitki, ja pytałam gina ostatnio o ten acard i powiedział ze odstawiamy 7 dni przed Cc.
Na usg z z serduszkiem wszystko ok było.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam.sie w piątkowy u nas chłodniejszy i dosc pochmurny poranek.
Ja jeszcze leżę 15 minut, zaraz obudze Mała i do przedszkola.
Kitki, ja pytałam gina ostatnio o ten acard i powiedział ze odstawiamy 7 dni przed Cc.
Na usg z z serduszkiem wszystko ok było.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie smutaj Destino, wychodź z krzaczorów tu do nas. Przytulam Cię bardzoooo mocnooo
Dzień dobry Dziewczynki.
Destino ehh cóż mogę napisać - zawsze piachem w oczy.
U mnie czas przytulanek zresztą jak cały cykl. Nie mogę m odzwyczaić od baraszkowania bo wtedy wyczuje ,że to ten czas i się zblokuje . Na monitoring nie mam tu do kogo biegać ,więc mierzę temperaturke to tu to tam heh i tak nic z tego nie wiem. Jajnik mnie piknął ten co nie piknął w tamtym cyklu więc może to już coś. Chętnie poszłabym do doktorka Przybycienia skonsultować moje wyniki ,ale też terminy odległe. Pozostajecie mi Wy moje doktoreczki studiujące medycynę na internecie heh
U mnie czas przytulanek zresztą jak cały cykl. Nie mogę m odzwyczaić od baraszkowania bo wtedy wyczuje ,że to ten czas i się zblokuje . Na monitoring nie mam tu do kogo biegać ,więc mierzę temperaturke to tu to tam heh i tak nic z tego nie wiem. Jajnik mnie piknął ten co nie piknął w tamtym cyklu więc może to już coś. Chętnie poszłabym do doktorka Przybycienia skonsultować moje wyniki ,ale też terminy odległe. Pozostajecie mi Wy moje doktoreczki studiujące medycynę na internecie heh
Dobry dzień, oby taki cały bezchmurny jak niebo nad tą częścią Kraka w której mieszkam
Bardzo dziękuję za wsparcie. Tak niewiele nam się układa, no i ciągle coś, jak pisała Bea, piachem w oczy
Bertha, my też w takiej klinice badamy, ale tam kazał to zrobić Milewicz. Na resztę badań jeszcze czekamy, będą w poniedziałek.
Witaj Takaja, przepraszam, że wczoraj się nie przywitałam. Dziewczyny dużo wiedzą, pomogą, a z czasem sama zostaniesz "doktorem internetowej medycyny" jak Bea świetnie zauważyła
brakuje nam tylko możliwości wypisywania recept ,
Dziś testuję kolejnego gina. Już brak mi sił na lekarzy i ich komentarze, jednak co zrobić - trzeba iść
Bardzo dziękuję za wsparcie. Tak niewiele nam się układa, no i ciągle coś, jak pisała Bea, piachem w oczy
Bertha, my też w takiej klinice badamy, ale tam kazał to zrobić Milewicz. Na resztę badań jeszcze czekamy, będą w poniedziałek.
Witaj Takaja, przepraszam, że wczoraj się nie przywitałam. Dziewczyny dużo wiedzą, pomogą, a z czasem sama zostaniesz "doktorem internetowej medycyny" jak Bea świetnie zauważyła
brakuje nam tylko możliwości wypisywania recept ,
Dziś testuję kolejnego gina. Już brak mi sił na lekarzy i ich komentarze, jednak co zrobić - trzeba iść
reklama
Podziel się: