reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dobry wieczór dziewczyny.
Wiecie co...mam niezłego zgryza. w tym cyklu staraliśmy się. Robiłam testów chyba z 10. każdy negatywny.
Dwa dni temu powinnam dostać miesiączkę(tego dnia też był test),ale do dnia dzisiejszego @ brak. powtórzyłam po raz kolejny test...i jest cień cienia drugiej kreski.Ledwo widoczna,ale jest.Test zrobiłam pół h temu. Dziś jest 32 dc, a sex był 13 dni temu. i co w związku z tym...taki bladzioch oznacza to co zawsze? Ja zwariuję zaraz...
Napiszcie co myślicie,ale tak szczerze szczerza.

reklama
Julia ja juz wszystkie położne wypyralam w szpitalu czemu czasem robi się gola a czasem nie- nie ma zasady na gole. Byle tylko starać się bić podskórnie bo domiesniowo ma znacznie słabsze działanie (ale to ryzyko przy bicia gdzieś indziej niż brzuch), we faldke i tak jak Sus szukałam miejsca żeby w sadelko szlo.

Sus obawiam się ze Młody mógł mieć i to nie była grypa zoladkowa bo miał też inne objawy na które zwróciłam uwagę jak koleżanka z przedszkola okazalo się ze ma szkarlatyna. U dorosłych objawy są jak anginy ropnej :( ale oby to bylo tylko gardło! !!
Brzusio ok, ale jak widać nigdy nie można się cieszyć na zapas...
Ja tez pierwsze "ruchy" czułam ok 14tc - potem przeszło a ok 16tc byłam pewna :)

Julia w ciąży? Jak mi to umknęło :D

Beatka
@ już się skończyła???
Chcesz iść na monitoring ???
Susana bardzo bym chciała ,żeby się skończyła, ale ona dopiero dziś zamierza zawitać :(ups taka mała obsuwa prawie tygodniowa :( Ale co się poprzytulałam po staraniach to moje heh bez napinki :D

Asia669 nie wiem dlaczego spisujesz te swoje objawy na straty? Mi się wydaje ,że może się coś wykluć. U mnie objawów zero i zero dodatkowych kresek a u Ciebie ?! No pesymizm nie wskazany, a to udawanie ,e nastawiasz się negatywnie przecież wiem że to udawanie :p też tak robie i trochę działa :p

Witam dziewczynki ♡
Bea wg mnie nie masz obsuwy, spójrz na wykres- według mnie, a i doktorka jesteś 15 dzień po owu i 29dc wiec jest ok, cykl masz przesuniety o szpital!

Nafoczko .
A jakie objawy miał młody???
Przy szkarl.często schodzi skóra z wewnętrzych stron dłoni ( pożądnie schodzi)

reklama
Ja przy szkarlatynie bylam 2dni przeziebiona po czym wyszla wysypka nic mi nie schodzilo z rak.....ale pewnie to tylko przeziebienie ja mialam a nikt kolo mnie nie zachorowal wiec bedzie dobrze:)

Swedzenie mija dzis nie uzywam tamtum rosa zobaczymy jak bedzie:)
Snilo mi sie ze robilam test i bylam w ciazy i tak plakalm.bo.nie dokonczylam moze szczepionek:/ ty tylko sen :)

Do góry