reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dobry wieczór dziewczyny.
Wiecie co...mam niezłego zgryza. w tym cyklu staraliśmy się. Robiłam testów chyba z 10. każdy negatywny.
Dwa dni temu powinnam dostać miesiączkę(tego dnia też był test),ale do dnia dzisiejszego @ brak. powtórzyłam po raz kolejny test...i jest cień cienia drugiej kreski.Ledwo widoczna,ale jest.Test zrobiłam pół h temu. Dziś jest 32 dc, a sex był 13 dni temu. i co w związku z tym...taki bladzioch oznacza to co zawsze? Ja zwariuję zaraz...
Napiszcie co myślicie,ale tak szczerze szczerza.

reklama
Julia ja juz wszystkie położne wypyralam w szpitalu czemu czasem robi się gola a czasem nie- nie ma zasady na gole. Byle tylko starać się bić podskórnie bo domiesniowo ma znacznie słabsze działanie (ale to ryzyko przy bicia gdzieś indziej niż brzuch), we faldke i tak jak Sus szukałam miejsca żeby w sadelko szlo.

Sus obawiam się ze Młody mógł mieć i to nie była grypa zoladkowa bo miał też inne objawy na które zwróciłam uwagę jak koleżanka z przedszkola okazalo się ze ma szkarlatyna. U dorosłych objawy są jak anginy ropnej :( ale oby to bylo tylko gardło! !!
Brzusio ok, ale jak widać nigdy nie można się cieszyć na zapas...
Ja tez pierwsze "ruchy" czułam ok 14tc - potem przeszło a ok 16tc byłam pewna :)

Julia w ciąży? Jak mi to umknęło :D

Beatka
@ już się skończyła???
Chcesz iść na monitoring ???
Susana bardzo bym chciała ,żeby się skończyła, ale ona dopiero dziś zamierza zawitać :(ups taka mała obsuwa prawie tygodniowa :( Ale co się poprzytulałam po staraniach to moje heh bez napinki :D

Asia669 nie wiem dlaczego spisujesz te swoje objawy na straty? Mi się wydaje ,że może się coś wykluć. U mnie objawów zero i zero dodatkowych kresek a u Ciebie ?! No pesymizm nie wskazany, a to udawanie ,e nastawiasz się negatywnie przecież wiem że to udawanie :p też tak robie i trochę działa :p

Witam dziewczynki ♡
Bea wg mnie nie masz obsuwy, spójrz na wykres- według mnie, a i doktorka jesteś 15 dzień po owu i 29dc wiec jest ok, cykl masz przesuniety o szpital!

Nafoczko .
A jakie objawy miał młody???
Przy szkarl.często schodzi skóra z wewnętrzych stron dłoni ( pożądnie schodzi)

reklama
Ja przy szkarlatynie bylam 2dni przeziebiona po czym wyszla wysypka nic mi nie schodzilo z rak.....ale pewnie to tylko przeziebienie ja mialam a nikt kolo mnie nie zachorowal wiec bedzie dobrze:)

Swedzenie mija dzis nie uzywam tamtum rosa zobaczymy jak bedzie:)
Snilo mi sie ze robilam test i bylam w ciazy i tak plakalm.bo.nie dokonczylam moze szczepionek:/ ty tylko sen :)

Do góry