reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

AgnieszkaP I czarna_mała przepraszam ale w telefonie nie widzę czy jesteście w ciazy? Udało się leczenie Dubra? Bralyscie te szczepionki czy inne leki? Coś u Was zdiagnozowal? Długo trwało leczenie? Przepraszam za tak dopytuje ale chce się Na coś nastawic bo ja jestem klebkiem nerwów...[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie jestem pacjentką Dubra ;) uważam że prof. Jerzak jest dobra jak wstrzeli się w swoje podstawowe diagnozy, jeśli chodzi o walkę z przeciwciałami to zdecydowanie nie polecam :)

reklama
Witam o poranku :*

Beatka z zastrzykami wiem bo chyba ulotkę ci tam dałam i pisze?! A Sus tez ze mną rozmawiała :( zawsze musi diabeł coś zamacic.
Za to Doris znowu się relaxuje nad jeziorem, jak złapie zasięg to się z pewnością odezwie.

Co do Jerzak, ja jej nie znam ani żadnego z rozpatrywanych lekarzy ale osobiście znam dziewczynę z bb która u niej się szczęśliwie leczyła, usg miała choć chyba nie zawsze a jak coś to kierowała dalej do swoich lekarzy. To ona pomogła mi w diagnozowaniu IO bi raczej nikt inny się nie znał.

Martyska mi też na żelaznym zestawie nie poszło, a jakie masz dawki?

Witam o poranku :*

Beatka z zastrzykami wiem bo chyba ulotkę ci tam dałam i pisze?! A Sus tez ze mną rozmawiała :( zawsze musi diabeł coś zamacic.
Za to Doris znowu się relaxuje nad jeziorem, jak złapie zasięg to się z pewnością odezwie.

Co do Jerzak, ja jej nie znam ani żadnego z rozpatrywanych lekarzy ale osobiście znam dziewczynę z bb która u niej się szczęśliwie leczyła, usg miała choć chyba nie zawsze a jak coś to kierowała dalej do swoich lekarzy. To ona pomogła mi w diagnozowaniu IO bi raczej nikt inny się nie znał.

Martyska mi też na żelaznym zestawie nie poszło, a jakie masz dawki?
10 E ncortonu i 0.6 clexan od 17 dc ....

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Martyska mamy jeden problem ale inne przyczyny, Dubr dobiera leczenie indywidualnie. Jak ma się wskazania to też szczepi i kieruje na wlewy, ja takich zaleceń nie miałam ale to nie znaczy że Ty nie będziesz miała. Encortonu brałam 15 mg na własną rękę bo mniejsza dawka poprzednio mi też ie pomogła

Witam się w piękny sobotni poranek [emoji295]
Martyska mamy jeden problem ale inne przyczyny, Dubr dobiera leczenie indywidualnie. Jak ma się wskazania to też szczepi i kieruje na wlewy, ja takich zaleceń nie miałam ale to nie znaczy że Ty nie będziesz miała. Encortonu brałam 15 mg na własną rękę bo mniejsza dawka poprzednio mi też ie pomogła
Agusia i mimo 15mg wszystko z groszkiem ok? Przy usg żadnych zastrzeżeń? Tego się najbardziej boję :(

Dziewczynki Intralipid to tylko na NK czy jeszcze na coś?

Witam się w piękny sobotni poranek [emoji295]

Agusia i mimo 15mg wszystko z groszkiem ok? Przy usg żadnych zastrzeżeń? Tego się najbardziej boję :(

Dziewczynki Intralipid to tylko na NK czy jeszcze na coś?
Agnieszka a ty robilas Pappe albo szczegolowe badania do 14tc? Czy polowkowe dopiero?

Na usg wszystko jest ok, pappy nie robiłam bo uważam że są bez sensu bo to jedynie rachunek prawdopodobieństwa.
I w 14 i teraz malutka wygląda zdrowo, wszystkie narządy i serduszko też wg lekarza są bez zastrzeżeń

Na usg wszystko jest ok, pappy nie robiłam bo uważam że są bez sensu bo to jedynie rachunek prawdopodobieństwa.
I w 14 i teraz malutka wygląda zdrowo, wszystkie narządy i serduszko też wg lekarza są bez zastrzeżeń
Kurczaki zastanawiam się nad tym Encortonem. Ja w sumie drobna jestem 50kg i 155cm, i biję się z myślami czy 15mg to dla mnie nie za dużo...
Dzięki Agusia za odpowiedź [emoji8]

reklama
No mi niestety w 12tc wyszła fala wsteczna serduszka dlatego pytam, a po skończonym 13tc pomiar juz nie jest wiarygodny

Do góry