rozumiem. Gratuluje bliźniaków
musisz być mega szczesliwa
Fondie, ja mam A i C heterozygoty. homocysteinę mam 10,4.
biorę kwas foliowy 5mg + metylowy 1mg + femibion + witaminy metylowe b6 i b12 + wit.d + omega + acard. i jak nie zapomne to piję inofolic.
od 1dc do owu biore dodatkowo koenzym q10+wiesiołek.
Mia, bardzo fajnie zebrane! super, dzięki!
]
q10 od 1dc do owu. pomaga na jakosc jajeczek.
Mozna łączyć. tak większosc z nas bierze.
ja z niezywym płodem przechodzizłam 4 tygodnie, bo 3 razy z pomocą tabletek próbowalismy wywołać oczyszczanie, ale sie nie udalo. skonczylo sie zabiegiem. ciaza zatrzymala sie na etapie ok 6t5d, nie wiedzialam tym i leki bralam do 8t3d.
jest ekstra!!!!! super beta w tym dniu!
kiedys musi byc 0 i zaczac rosnąć, wiec 16 to juz duzo!
gratulacje!!!
musialabym znalezc jakiegos gina w sobote.. bo wtedy beda pecherzyki odpowiedniej wielkosci.. chyba sobie daruje.. napisze do jednego gina u ktorego kiedys bylam, czy przyjmuje w sobote....
Wiesz, nie bede z nim dyskutować.. taką on ma wiedze i doświadczenie i się nią dzieli. ja mu ufam.
On zrozstów nie traktuje jako endometriozy, nie wiem jak wasi ginowie o zrostach mówią?
na zrosty mam czopki Biostrepta/distrepetaza (różne nazwy).
Ja też nie rozumiem w czym posty jeden pod drugim przeszkadzają. mi to nie przeszkadza u innych, jest to dla mnie czytelne.
Edit: dużo mniej czytelne dla mnie są tak długie posty jak własnie ten mój tutaj
dobrze, ze wszystko ok!! daj znac po usg!!
beri, widze, ze cytowalas moja wiadomosc, ale nic nie napisalas. moze cos sie wycieło?.. czy tylko ja nie widze?
Kiedy to sie bada? to chyba nie chodzi o te pecherzyki dominujące? tylko w ogole liczba ich w jajnikach?
takiego zliczania ja nie mialam. teraz mam 3 dominujące, jestem przed owu. i to jest duzo, bo zwykle mam jeden dominujący, ale teraz bylam na clo.