reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kitki mam pytanie?? Jak dzidzulek? Masz go już ze sobą tzn koło siebie czy przełożyli Ci cesarkę?

Ovli nawijać mu będę jak będę w szpitalu On tam jest codziennie. Teraz nie chcę bo powie żebym nie przychodziła w tym cyklu i co zrobie? Wolę go dręczyć zobaczę ile ma samozaparcia a ile ja :p

Kitki mam pytanie?? Jak dzidzulek? Masz go już ze sobą tzn koło siebie czy przełożyli Ci cesarkę?

Ovli nawijać mu będę jak będę w szpitalu On tam jest codziennie. Teraz nie chcę bo powie żebym nie przychodziła w tym cyklu i co zrobie? Wolę go dręczyć zobaczę ile ma samozaparcia a ile ja :p
Beata wez doktorka na swoj urok osobisty;)
Ja tez nie znosze lezec bezczynnie w szpitalu i czekac na zabiegi.
Zawsze na sile spie ile wlezie zeby szybko zlecialo i co chwile latam pod prysznic z nudow. Dla mnie to takie idiotyczne marnowanie czasu. Jakby nie mozna bylo przyjsc w dniu zabiegu.
A jak juz sie na weekend zostaje to wogole jest masakra.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Beatka walcz kobieto ;)

Strawbelka ja też dużo śpię w szpitalu [emoji16]
Mam ta samą co Ty, urodziłam zdrowych synów 11, 10 lat temu.

Odebrałam wynik - v-leiden i Protrombina ujemne. To skąd te słabe przepływy?
We wtorek wizyta.
Mnie Jerzakowa też mówiła o słabych przepływach, ale nie zgłębiałam tematu skąd to i jakie leki na to brać :(

Hej
Ja w szpitalu jestem. Pisałam do mojego gina o słabszych ruchach Małego. Oddzwonil i kazał się spakować przyjechać na oddział. Powiedział ze trzeba też sprawdzić jak Mały rośnie bo tydzień temu ważył niecały kg i był nisko ma siatce centylowej, niby w normie ale w dolnej granicy.
Zrobili mi już ktg i jest super prawidłowe. Czekam na usg, mój gin juz do mnie zajrzał [emoji106][emoji3] i kazał odpoczywać. Jak na usg będzie ok to może jutro puszczą mnie do domu [emoji3].
Proszę o kciuki i modlitwę żeby Mały ważył prawidłowo i urósł przez tydzień!!!

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Motylkujakbys czytała forum od początku to byś dowiedziała ze niektore mając te czy inne mutacje urodziły bez problemu bez lekow dZieci. Maja problem z kolejnymi. Albo standardowo wprowadzane tzw żelazne zestawy.
Proponuje zebys przeszła sie do lekarza i o. Ci wszystko wytłumaczy nawet ci napisze na kartce, bo jak widzę wogole nie czytasz co co dziewczyny odpisują a temat jest non stop ten sam.a sama doczytałam sie 15 odpowiedzi w ostanim czasie z odpowiedzią na twoje pytanie.
A swoja droga jestes na takim wątku ze tu żadna nie je folika z apteki i witamin dla kobiet w ciazy tylko tonę lekow.

Strawbelka to sa zasady bb od samego początku istnienia , i także zeby nie pisac z Capsem czy nie zakładanie identycznego wątku . Chodzi o porządek poprostu zeby niebylo milion postów jak czegoś sie dowiedzieć. Gdzies jest dostępny regulamin z grupy poronień. Jak i całego bb.

Doris kciuki!!!

reklama
Hej
Ja w szpitalu jestem. Pisałam do mojego gina o słabszych ruchach Małego. Oddzwonil i kazał się spakować przyjechać na oddział. Powiedział ze trzeba też sprawdzić jak Mały rośnie bo tydzień temu ważył niecały kg i był nisko ma siatce centylowej, niby w normie ale w dolnej granicy.
Zrobili mi już ktg i jest super prawidłowe. Czekam na usg, mój gin juz do mnie zajrzał [emoji106][emoji3] i kazał odpoczywać. Jak na usg będzie ok to może jutro puszczą mnie do domu [emoji3].
Proszę o kciuki i modlitwę żeby Mały ważył prawidłowo i urósł przez tydzień!!!

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Doris trzymamy mocno. Odpoczywaj!

Do góry