reklama
Martyska30
Fanka BB :)
Ja w 13dpo miałam 21...A w 16dpo 112...ona szybko rośnie teraz [emoji5]Witam się- wczoraj po południu byłam na becie , właśnie dostałam wynik-16,1 ( 10 dpo) czy to nie za mało?? w 15 dpo miałam 289 ! ( w ostatniej ciąży) następną robię w sobotę. Kurcze znowu stres!!
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Martyska30
Jutro nie badaj tylko w sobotę ..odstęp Ma być 24 godziny żeby był miarodajny i pewny...Lamia - Zbadaj przyrost jutro. I bierz progesteron
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kitki mam pytanie?? Jak dzidzulek? Masz go już ze sobą tzn koło siebie czy przełożyli Ci cesarkę?
Ovli nawijać mu będę jak będę w szpitalu On tam jest codziennie. Teraz nie chcę bo powie żebym nie przychodziła w tym cyklu i co zrobie? Wolę go dręczyć zobaczę ile ma samozaparcia a ile ja
Ovli nawijać mu będę jak będę w szpitalu On tam jest codziennie. Teraz nie chcę bo powie żebym nie przychodziła w tym cyklu i co zrobie? Wolę go dręczyć zobaczę ile ma samozaparcia a ile ja
G
Gość
Gość
Beata wez doktorka na swoj urok osobistyKitki mam pytanie?? Jak dzidzulek? Masz go już ze sobą tzn koło siebie czy przełożyli Ci cesarkę?
Ja tez nie znosze lezec bezczynnie w szpitalu i czekac na zabiegi.
Zawsze na sile spie ile wlezie zeby szybko zlecialo i co chwile latam pod prysznic z nudow. Dla mnie to takie idiotyczne marnowanie czasu. Jakby nie mozna bylo przyjsc w dniu zabiegu.
A jak juz sie na weekend zostaje to wogole jest masakra.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
motylek1234
Asia a jakie leki bierzesz ze masz 2 synów z ta mutacja?
czarna_mala
Beatka walcz kobieto
Strawbelka ja też dużo śpię w szpitalu [emoji16]
Strawbelka ja też dużo śpię w szpitalu [emoji16]
Mnie Jerzakowa też mówiła o słabych przepływach, ale nie zgłębiałam tematu skąd to i jakie leki na to braćMam ta samą co Ty, urodziłam zdrowych synów 11, 10 lat temu.
Odebrałam wynik - v-leiden i Protrombina ujemne. To skąd te słabe przepływy?
We wtorek wizyta.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Ja w szpitalu jestem. Pisałam do mojego gina o słabszych ruchach Małego. Oddzwonil i kazał się spakować przyjechać na oddział. Powiedział ze trzeba też sprawdzić jak Mały rośnie bo tydzień temu ważył niecały kg i był nisko ma siatce centylowej, niby w normie ale w dolnej granicy.
Zrobili mi już ktg i jest super prawidłowe. Czekam na usg, mój gin juz do mnie zajrzał [emoji106][emoji3] i kazał odpoczywać. Jak na usg będzie ok to może jutro puszczą mnie do domu [emoji3].
Proszę o kciuki i modlitwę żeby Mały ważył prawidłowo i urósł przez tydzień!!!
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w szpitalu jestem. Pisałam do mojego gina o słabszych ruchach Małego. Oddzwonil i kazał się spakować przyjechać na oddział. Powiedział ze trzeba też sprawdzić jak Mały rośnie bo tydzień temu ważył niecały kg i był nisko ma siatce centylowej, niby w normie ale w dolnej granicy.
Zrobili mi już ktg i jest super prawidłowe. Czekam na usg, mój gin juz do mnie zajrzał [emoji106][emoji3] i kazał odpoczywać. Jak na usg będzie ok to może jutro puszczą mnie do domu [emoji3].
K
kaira24
Gość
Motylkujakbys czytała forum od początku to byś dowiedziała ze niektore mając te czy inne mutacje urodziły bez problemu bez lekow dZieci. Maja problem z kolejnymi. Albo standardowo wprowadzane tzw żelazne zestawy.
Proponuje zebys przeszła sie do lekarza i o. Ci wszystko wytłumaczy nawet ci napisze na kartce, bo jak widzę wogole nie czytasz co co dziewczyny odpisują a temat jest non stop ten sam.a sama doczytałam sie 15 odpowiedzi w ostanim czasie z odpowiedzią na twoje pytanie.
A swoja droga jestes na takim wątku ze tu żadna nie je folika z apteki i witamin dla kobiet w ciazy tylko tonę lekow.
Strawbelka to sa zasady bb od samego początku istnienia , i także zeby nie pisac z Capsem czy nie zakładanie identycznego wątku . Chodzi o porządek poprostu zeby niebylo milion postów jak czegoś sie dowiedzieć. Gdzies jest dostępny regulamin z grupy poronień. Jak i całego bb.
Doris kciuki!!!
Proponuje zebys przeszła sie do lekarza i o. Ci wszystko wytłumaczy nawet ci napisze na kartce, bo jak widzę wogole nie czytasz co co dziewczyny odpisują a temat jest non stop ten sam.a sama doczytałam sie 15 odpowiedzi w ostanim czasie z odpowiedzią na twoje pytanie.
A swoja droga jestes na takim wątku ze tu żadna nie je folika z apteki i witamin dla kobiet w ciazy tylko tonę lekow.
Strawbelka to sa zasady bb od samego początku istnienia , i także zeby nie pisac z Capsem czy nie zakładanie identycznego wątku . Chodzi o porządek poprostu zeby niebylo milion postów jak czegoś sie dowiedzieć. Gdzies jest dostępny regulamin z grupy poronień. Jak i całego bb.
Doris kciuki!!!
reklama
beri123
Doris trzymamy mocno. Odpoczywaj!Hej
Podziel się: