reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Motylek - homozygotyczna oznacza ze dwie pary genu sa wadliwe. Heterozygotyczna ze jeden z pary jest wadliwy. Ale musisz miec podane jakiego genu - chodzi o MTHFR, tak?
I homozygota masz A1298C, a heterozygote C677T, tak?
Wrzuć zdjęcie wyników bez twoich danych bo cos nie dowierzamy.

Witam ;)

Nafoczuńku pogadaj z Wiktorkiem, żeby jeszcze troszkę posiedział u mamusi, bo tam jest cieplutko i bezpiecznie :)

Tęczowa czekam na dobre wieści [emoji110]

Sus piękna beta [emoji1]

Susana peklam bo 2 dni ryczalam jakby mi cala rodzina umarla.
Caly stres wybeczalam i teraz moge juz normalnie nawet o becie pisac;)
Poza tym mam plan awaryjny i jest mi latwiej;) kiedy mam dostac@?
Nie wiem jak to jest przy on vitro bo caly czas pakuje w siebie leki.
W kazdym razie chyba 1 kwietnia byl 1dc, a cykle mam 28 dniowe

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też lubię mieć plan awaryjny ;) lepiej mi się żyje jak Go mam [emoji12]

Suska mam pytanie do Ciebie, ile czekałaś na pierwszą wizytę u Wilczyńskiego?

Czarna
Czekałam około miesiąca bo doktor był na urlopie .
Ale pani z recepcji i tak dzwoniła do mnie żebym przyjechała tydzień wcześniej bo się miejsce zwolniło .
Czarna on każe zawsze mieć
test limfocytotoksyczny
I cytokiny Th1 th2
Przecwc.przeciwłożysku
Białka
Trombofilie

jestem...maleństwo nie żyje od około 4 dni. Mam odłożyć wszystkie leki i czekać na poronienie
Przykro mi :(
Czarna
Czekałam około miesiąca bo doktor był na urlopie .
Ale pani z recepcji i tak dzwoniła do mnie żebym przyjechała tydzień wcześniej bo się miejsce zwolniło .
Czarna on każe zawsze mieć
test limfocytotoksyczny
I cytokiny Th1 th2
Przecwc.przeciwłożysku
Białka
Trombofilie
Kurde, wiesz że moje miasto to zadupie i nie zrobię tutaj takich badań [emoji20] muszę pojechać, żeby on mnie gdzieś u siebie skierował :(

I co dalej? W sensie dalej się szczepisz?

Przed szczepionkami miałam allo mlr 27%, zalecił 2 szczepionki, a teraz do dzieła :)

lamia78 - kciukam za bete :)

Hej dziewczyny ja już po odebraniu wyników mlr po szczepieniach z męża 30,2 z dawcy 54,4 ;) możemy się starać.
.z tymże ja już jestem w ciąży.. Testy owulacyjne nie kłamały...;);) terax strasznie się boję bo żadnych objawów ciąży nie mam... Nawet ból piersi raz jest raz nie ma
...za dwa tyg kolejne usg.. Jestem przerażona!!!!!!!! :shocked2::happy2:

A to niespodzianka :szok: Gratuluję :)

teczowa - bardzo mi przykro :(:(:(

bertha - zula jest mamą bliźniaków, chłopca i dziewczynki :)

reklama
Do góry