reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny to ja jeszcze spytam Was bo juz mam metlik.
Mam brac 3×100 Lutinus dopochwowy.
Nie za malo?
W ulotce pisze ze to jest stosowane przy in vitro i ze takie dawki jak mi lekarz dal.
Brac jeszcze dupka na wlasna reke?
Ten Lutinus i estrofem ktory biore 3×1 tabletce chyba zageszczaja krew.
No ja biore acard i fragmin.
Ale boje sie ze jak wiecej wezme progrsteronu to krew mi sie moze za bardzo zagescic i tylko sobie zaszkodze.
Kombinowaly byscie z tym dodatkowym dupkiem, czy byscie sie zalecen lekarza trzymaly???

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się strawbelka też progesteronu bardzo boję .
Ostatnio brałam ogromne ilości i było żle ...Ale oczywiście nie mówie że od tego .
Teraz mam 2×1 dupka i tyle .Do tego clexan 0,8...No ale ja mam leydena więc boję się zagęszczenia krwi jak cholera .

O endometrium nie pytalam, nie chce znac za duzo szczegolow bo potem bede sie wszystkim martwic:(
Jak bede miala pozytywna bete to odrazu jade do gina i pytam o ten intralipid.
Punkcje i transfery robili inni lekarze. Nie widzialam sie z moim ginem.

Masz racje .
Lepiej nie znać wszystkich szczegółów .
Trzymaj się może zaleceń lekarza

O endometrium nie pytalam, nie chce znac za duzo szczegolow bo potem bede sie wszystkim martwic:(
Jak bede miala pozytywna bete to odrazu jade do gina i pytam o ten intralipid.
Punkcje i transfery robili inni lekarze. Nie widzialam sie z moim gin

Strawbelko nie martw się na zapas, stres nie pomaga:no:
Ja nazamawiałam sobie metyli (dzięki Mia za linki:tak:) i tak sobie myśle, że zamiast chodzić po stronach z ciuchami to ja mam radoche jak sobie B6 kupie!!

Czy kiedyś to się zmieni??trzeba mieć nadzieje!!:-) :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry