reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka
No bomba !!!!
Tyle jajec .....
Oby teraz dużo zapłodnionych było ..

Ja dziś mam mega sresa również bo mam iść na betę a że nie mam żadnych objawów ciąży więc wiadomo jak się czuję .........

Doris
No wlasnie wiem. Tylko nie wiem teraz co robic. ....chyba musze jechac bo bol coraz wiekszy....nie wiem mam metlik, chyba samo sie nie wyleczy :-\

Tylko najgorsze, zee nie wiem co mi jest. Nie pisalam Wam, Alw jakos poltora tyg temu zlecialam ze schodow. Mocno sie poturbowalam...nie poszlam do lekarza. Chby musze jechac sie zdiagnozowac.
Myslicie, ze jak powiem-,ze moge byc w ciazy to inaczej podejda ? Musze do gin zadzwonic.

Lumi, zaznacz, ze mozesz byc w ciazy, powiedz, kiedy byla owu itd, a najlepiej z ginka pogadaj.

Doris, klebkiem nerwow jestem...

Susana, witaj w klubie spanikowanych. Mnie te bety wykoncza...

Tylko najgorsze, zee nie wiem co mi jest. Nie pisalam Wam, Alw jakos poltora tyg temu zlecialam ze schodow. Mocno sie poturbowalam...nie poszlam do lekarza. Chby musze jechac sie zdiagnozowac.
Myslicie, ze jak powiem-,ze moge byc w ciazy to inaczej podejda ? Musze do gin zadzwonic.
Ja bym zaznaczyła, że mogę być w ciąży. No kurde, ale pech :(

reklama
Sus, czemu nie poszłam na betę rano?
Arda a Ty juz zrobiłaś? Wyniki przed 15? Ile miałaś ostatnio, chyba w pt robiłaś tak?
Lumia, tak powiedz, że podejrzewam ciążę

Do góry