reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
dzieki dziewczyny ...a mnie sie wydawalo ze tyle mam badan ...widze tutaj ze macie mase wynikow-nawet nie wiem kto by mi tyle tutaj w uk zrobil! Chociaz GP chce mnie skierowac na klinike nieplodnosci wiec chyba widzi w tym sens...Co byscie zrobily? leczyly sie prywatnnie nadal, czy skorzystaly ze skierowania GP i czekac (pewnie) na swoja kolejke na kase chorych? Jeszcze mam pytanie ...czy acard i aspiryne to wy razem przyjmujecie? czy tylko albo jedno albo drugie? jak jeszcze moge wspomoc utrzymanie ciazy?? co pic co brac? bo domyslam sie ze teraz na Clomid znowu zajde w ciaze ale z uwagi na dwie biochemiczne od listpada to juz sie chce zabezpieczyc i moze cos moge pomoc temu jeszcze? Jem migdaly, pije czerwone winko, biore vitaminy, zelazo kwas foliowy.. i tylko jedna kawa dziennie + herbata bezkofeiny only:errr::-) :) cos jeszcze? usg w srode...zobaczymy czy sa jajka...;-) ;)

Sliczny brzuszek z dzieciatkiem tam miala kolezanka kilka stron wczesniej:rolleyes2: przepraszam, ze nie pamietam nicku:errr: obysmy wszystkie takie mialy;*
Strawbellka-powodzenia

dzieki dziewczyny ...a mnie sie wydawalo ze tyle mam badan ...widze tutaj ze macie mase wynikow-nawet nie wiem kto by mi tyle tutaj w uk zrobil! Chociaz GP chce mnie skierowac na klinike nieplodnosci wiec chyba widzi w tym sens...Co byscie zrobily? leczyly sie prywatnnie nadal, czy skorzystaly ze skierowania GP i czekac (pewnie) na swoja kolejke na kase chorych? Jeszcze mam pytanie ...czy acard i aspiryne to wy razem przyjmujecie? czy tylko albo jedno albo drugie? jak jeszcze moge wspomoc utrzymanie ciazy?? co pic co brac? bo domyslam sie ze teraz na Clomid znowu zajde w ciaze ale z uwagi na dwie biochemiczne od listpada to juz sie chce zabezpieczyc i moze cos moge pomoc temu jeszcze? Jem migdaly, pije czerwone winko, biore vitaminy, zelazo kwas foliowy.. i tylko jedna kawa dziennie + herbata bezkofeiny only:errr::-) :) cos jeszcze? usg w srode...zobaczymy czy sa jajka...;-) ;)

Sliczny brzuszek z dzieciatkiem tam miala kolezanka kilka stron wczesniej:rolleyes2: przepraszam, ze nie pamietam nicku:errr: obysmy wszystkie takie mialy;*
Strawbellka-powodzenia
Mama grzywacza
Acard to aspiryna .
Berzrsz acard 75 mg i już żadnej dodatkowej aspiryny

Hej
Strawbelka super!!!!! Teraz co dalej u Ciebie????

Susana, Arda zrobiłyście betę?

Motylek, koniecznie zbadaj betę, powinna spaść do 0. Pilnij tego żeby Ci się coś nie skomplikowało jak u naszej Plastulinki.

Plastulinka
, pozdrawiam, co u Ciebie?

Zula, czasami zagląda Enya, czasami Kaira, Dziewczyny podczytują ale rzadko wpadają

Nafoczka, jak brzuszek? Co dziś robisz?

Bea25ta a u Ciebie jak ze staraniami?

Lumia, gdzie jesteś?

Fondie, wysłałam adres i zdjęcia dalej brak.....

Pozdrawiam Resztę Dziewcząt!!!!!

A mi leci 28 tc!!!! :-) :-) :-). Coraz bliżej i już tak blisko upragniony 30 tc!!!! :-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)

Bea25ta a u Ciebie jak ze staraniami?
Nie ma starań. Czekam na laparoskopie. W następnym tyg wyczekiwana, wielmożna @ i do dzieła na podglądanie wielkiego brata ;)

Nafoczka co może robić leży i zbija bąki. Właśnie doczytałam ciekawy "artykuł "na fejsie że nie można trzymać gazów (bąków) ponieważ wędrują w organiźmie do góry ,do mózgu i stąd biorą się takie posrane pomysły :D Dlatego nafoczka puszcza bąki i je zbija :p

Pozdrawiam Cię Nafoczko - nasza foczko ;)

Doris zazdraszczam tak wysokiej i bezproblemowej ciąży.

reklama
Do góry