motylek1234
Fanka BB :)
Ja tez 3mam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mama grzywaczadzieki dziewczyny ...a mnie sie wydawalo ze tyle mam badan ...widze tutaj ze macie mase wynikow-nawet nie wiem kto by mi tyle tutaj w uk zrobil! Chociaz GP chce mnie skierowac na klinike nieplodnosci wiec chyba widzi w tym sens...Co byscie zrobily? leczyly sie prywatnnie nadal, czy skorzystaly ze skierowania GP i czekac (pewnie) na swoja kolejke na kase chorych? Jeszcze mam pytanie ...czy acard i aspiryne to wy razem przyjmujecie? czy tylko albo jedno albo drugie? jak jeszcze moge wspomoc utrzymanie ciazy?? co pic co brac? bo domyslam sie ze teraz na Clomid znowu zajde w ciaze ale z uwagi na dwie biochemiczne od listpada to juz sie chce zabezpieczyc i moze cos moge pomoc temu jeszcze? Jem migdaly, pije czerwone winko, biore vitaminy, zelazo kwas foliowy.. i tylko jedna kawa dziennie + herbata bezkofeiny only cos jeszcze? usg w srode...zobaczymy czy sa jajka...
Sliczny brzuszek z dzieciatkiem tam miala kolezanka kilka stron wczesniej przepraszam, ze nie pamietam nicku obysmy wszystkie takie mialy;*
Strawbellka-powodzenia
Nie ma starań. Czekam na laparoskopie. W następnym tyg wyczekiwana, wielmożna @ i do dzieła na podglądanie wielkiego brataBea25ta a u Ciebie jak ze staraniami?