reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Arda, Suska
Kciuki zaciskam&&&&&&&&

Dzwonilam do gin.powiedzial, ze na tym etapie wazniejsze jest zdrowie, a i ewen przeswietlenie w razie czego nie zaszkodz, ale musze jechac, kazal!i mam dac znac co i jak.

Strawbelka -jupi !!:biggrin2: Będzie dobrze.
Arda, Susana- na pewno bety pięknie przyrosną.
U mnie po owulce ,seksu było, oj było...;-) ;)
Ale dziś tydzień zaczęliśmy nie za pięknie -teściowa jest w szpitalu, po badaniach wyszło, że ma guza na jelitach:no: mąż załamany, chociaż nie jest z matką w super relacjach to martwi się i do tego jest trochę hipochondryczny i teraz jeszcze boi się o siebie ,że geny:oo: Mam nadzieję że guz nie złośliwy, bo będę miała przechlapane:sad:.Ach.
Lumia jedz niech cię prześwietlą ,będziesz wiedziała co i jak

Strawbelka -jupi !!:biggrin2: Będzie dobrze.
Arda, Susana- na pewno bety pięknie przyrosną.
U mnie po owulce ,seksu było, oj było...;-) ;)
Ale dziś tydzień zaczęliśmy nie za pięknie -teściowa jest w szpitalu, po badaniach wyszło, że ma guza na jelitach:no: mąż załamany, chociaż nie jest z matką w super relacjach to martwi się i do tego jest trochę hipochondryczny i teraz jeszcze boi się o siebie ,że geny:oo: Mam nadzieję że guz nie złośliwy, bo będę miała przechlapane:sad:.Ach.
Lumia jedz niech cię prześwietlą ,będziesz wiedziała co i jak

Lamia wspolczuje przezyc z tesciowa.
My tez w week poszalelismi i tak pieknie sie zapowiadalo...no ale nie moglo byc za pieknie :-\
No nic szkoda, a mogla byc z nas parka...:p

reklama
Do góry