M
Magda82...
Gość
Nie przejmuj się, ważyłam jakieś 68/70 kg przy wzroście 168.W poprzedniej ciąży,czyli też u Milewicza miałam dawkę 0,6
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja waże 57,5 kg .Wzrost 165.Mam taką dawkę ze wxględu na leydena który mi wyszedł w badaniach .Nie przejmuj się, ważyłam jakieś 68/70 kg przy wzroście 168.W poprzedniej ciąży,czyli też u Milewicza miałam dawkę 0,6
Narazie się uspokoiłam na tyle że jem normalnie i jakoś funkcjonuję .Susana, a gdzie tam objawy. Tylko pikanie jajnika + ciutke w podbrzuszu. Poza tym nic. Rano mi bylo niedobrze lekko, ale ja tak reaguje na stres wiec do objawow bym tego nie zaliczala (moze lutka 3x2 troche mi meczy zoladek). A Ty co? Spokojniejsza dzisiaj?
Magda a ten clexan 100 to od owulacji bralas?Nie przejmuj się, ważyłam jakieś 68/70 kg przy wzroście 168.W poprzedniej ciąży,czyli też u Milewicza miałam dawkę 0,6
BerthaDziewczyny, beta niestety <0,1. Takze to nie mój cykl.
Buuu