reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Arda wierz w to bo ja wierzę i mam nadzieję ,że i u Ciebie tak będzie!! Trzymam kciuki &&.

Ja właśnie zadzwoniłam do lekarza i idę jutro na 18 na tzw, przez Nafoczke szybkie 150zł bo da mi skierowanie na laparoskopie ehh . Cieszę się ,że będę znała termin i mogła coś planować.

Ostatnia edycja:
Arda najgorsze jest to oczekiwanie, jutro zrobisz bete cos sie wyjaśni.
A robisz w diagnostyce? Bo tam mozna dopłacić do badania na cito i wtedy zazwyczaj wynik jest ok 12.00-13.00

Fondie-napisz mi jakie badania do tej pory miałaś. Tak bez wyników to wogóle nie jestem w stanie odpisać Ci na pytanie czy szczepienia mają sens. W poczekalni spotykałam wiele dziewczyn, które twierdziły, że szczepienia im pomogły. Mnie nie pomogły. Ja generalnie uważam, że szczepienia bardziej pomagają jak organizm ma problemy z utrzymaniem ciąży ( tak jak w twoim przypadku). Ja nigdy nie poroniłam a jak już zaciążyłam to szczęśliwie jestem mamą 17 miesięcznych bliźniaków. Myślę, że będe mogła bardziej coś doradzić jak napiszesz mi wyniki swoje. Teraz u Maliny omówicie wyniki i da Ci skierowanie na szczepienia. Nie wiem jak jest teraz ale szczepienia były tylko w jeden dzień więc będziesz miała czas na zastanowienie:)
Jak będę miała jakieś większe informacje chętnie napiszę co myślę natomiast proszę o cierpliwość bo mogę mieć problem w szybkim odpowiadaniu. Mój tata idzie w poniedziałek na operację serca...

Nie, nie, robie u siebie w sprawdzonym lab. Do 15.00 powinien byc wynik. Przeplakalam pol dnia, powoli sie godze z sytuacja, bo jakos wiary brak.

Arda sprobuj opanowac emocje, wez prysznic i idz spac. Kochana spodziewac sie mozesz skrajnych rozwiazan. Nic ci to nie da a kolejny dzien moze cos wyjssni. Jestem z toba nawet jesli trzeba dac ci w nos!
Pamietam jak dzis jak Kinga to opisywala a teraz zaraz za minutke przywita kruszynke!

Fondie-napisz mi jakie badania do tej pory miałaś. Tak bez wyników to wogóle nie jestem w stanie odpisać Ci na pytanie czy szczepienia mają sens. W poczekalni spotykałam wiele dziewczyn, które twierdziły, że szczepienia im pomogły. Mnie nie pomogły. Ja generalnie uważam, że szczepienia bardziej pomagają jak organizm ma problemy z utrzymaniem ciąży ( tak jak w twoim przypadku). Ja nigdy nie poroniłam a jak już zaciążyłam to szczęśliwie jestem mamą 17 miesięcznych bliźniaków. Myślę, że będe mogła bardziej coś doradzić jak napiszesz mi wyniki swoje. Teraz u Maliny omówicie wyniki i da Ci skierowanie na szczepienia. Nie wiem jak jest teraz ale szczepienia były tylko w jeden dzień więc będziesz miała czas na zastanowienie:)
Jak będę miała jakieś większe informacje chętnie napiszę co myślę natomiast proszę o cierpliwość bo mogę mieć problem w szybkim odpowiadaniu. Mój tata idzie w poniedziałek na operację serca...
zula pisac tutaj czy na privie? a odpiszesz mi an moje pytania na privie ? nie chca zameczac dziewczyn malina:)

Ale nadrabiania!!! :)
Cześć!
Arda haha pranie to pranie , chociaż też tu żart w tym ukryty....
Lody też robiłam ........
Mój od rana cały w skowronkach .
Padłam!!!:D
Aaaaa, wieszak na pranie z rana! Zajarzylam :D o matko, alre mam spowolnione myslenie :p
Tez nie zakumalam wiec dobrze ze sobie przypomniałaś bo ja bym dalej rozkminiala :D
o rany ale wy dzis "plodne" jestescie
reczniki pierzecie :-D lody robicie :-D a ja tylko sufit i sufit :-D Staruszkowi to mi nawet w oczy patrzec nie wolno :-D :-D :-D
:p
Susana żałuję ,że bliżej nie mieszkasz bo widzę ,że jajcara z Ciebie jest za 10 i luz masz w sobie. Jak ja lubie takich ludziów :D
A gdzie mieszkasz susana? Moze blisko mnie? :)
Lumia to sie poluz dupcia do niego, niech sie przytuli a potem powierc :-D na mojego wiercenie zawsze dziala :-D
Ja tez tak działam ;)

Dziewczyny, zalamana jestem, beta 3,49... Co to w ogole za wynik. Brak ciazy jest 1< a ciaza powyzej 5.
Jest nadzieja!!!!!!!!!! Trzymam kciuki!

Dziewczyny. Ja dzis rano zrobilam test i znowu bylo to samo czyli lekki cien z poslizgiem czasowym. A beta 3,5 takze chyba te testy tak reaguja po terminie i tyle, dlatego ma sie je wyrzucac do kosza a nie wgapiac sie w nie - mam nauczke.
A jakie testy robisz? Ja facelle i nie ma cienia po czasie.
Dzisiaj negatyw. Takze jutro kolejny :)
Trzymajcie kciuki!

reklama
Fondie- nie do końca pamiętam historie dziewczyn:( Enya z tego co pamiętam szczepiła się i mimo 0mlr dostała zielone światło od Maliny i udało się. Wydaje mi się, że nawet w ciąży się doszczepiała. Barbince za czasów kiedy była u Maliny nie udało się. Po przerwie w staraniach została pacjentką Wilczyńskiego ale nie pamiętam żeby się szczepiła za to pamiętam, że miała dużą dawkę sterydu. Misiejek leczyła się u Maliny i była też na konsultacji u Jerzak. Połączyła te diagnozy i zalecenia i jest mamą Jasia:) co do Truskawki to nie jestem na bieżąco:(

Do góry