reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

om 20.02, owu wg mnie była 5.03, ale pewności nie mam, bo testy owu jakoś zaszwankowały i nie wykazały mi owulacji :/, ale test ciążowy wyszedł jakby 9-10 dpo, chociaż myślałam że to moje złudzenie. jutro będzie 6t 1d
Może już bedzie widać zarodek .
Ale jak nie będzie to się nie denerwuj bo może się pokazać dopieo pod koniec tygodnia

reklama
Dziewczyny, jak to jest w końcu przy mutacji mthfr na sekwencji a1298c homozygota? Przepisują na to clexane, czy same zwiększone ilości kwasu foliowego, b12 i b6? I słyszeliście, aby metformina rozrzedzała krew?Tak to sobie wszystko próbuje układać w głowie. Bo jak nie wypisza to chyba acard bede brac na wlasna reke. Boje sie bardzo. A antykoaguant tocznia LA 1 miałam w górnej granicy normy 43 a norma do 44.
Ja mam heterozygota i dostalam kwas 5 a jak będę się starała to 15 i femibion nadal 1 bo tam jest ta wersja metylowa. Metformine biorę bo insulina na czczo była 14 a teraz 10. Acard też biorę codziennie. Clexan też mam brać od owulacji.

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

Arda jutro nie będzie rozczarowania. Mi jak test wyszedł to jak mocz szedł to już się kreska pokazywała 2 albo za chwilę ,ale nigdy nie było tak ,że test bez kreski poleżał i że się ona pokazała. Kreska 2 pokazuje się tylko i wyłącznie wtedy, gdy wydzielasz hormon ciążowy :D

Kiedy testujes poniedział ek czy wtorek .?
Dołączaj koniecznie do zapylonych .Trzymam kciuki
Ja pewnie od poniedziałku bede sikać, jak nie jutro juz :D ja nie wytrzymuje z czekaniem, a brak drugiej krechy nie dołuje mnie, tylko powoli przygotowuje na brak powodzenia.
nadzieja dopiero odejdzie jak przyjdzie @! :)

Bertha ja tez mialam progestern ok 20w 21dc wiec jest ladnyvi byla owu ale o ciazy nie koniecznie sie wypowiada.

Martyska przy mutacji A clexanu na znizke nie beda chcieli dac, ale to wszystko zalezy od lekarza, bez znizki dadza bez problemu profilaktycznie niezaleznie od mutacji. Tak gluko i insuline mialam robiona po obciazeniu. Napisze kiedys ale musze kompa odpalic a unikam go :-( pamietam ze cukrowa byla prawie plaska a insulina wysoka

Teczowa dajesz do przodu, dajesz... ;-) a ty Sus gonisz :-D

Ostatnia edycja:
Nafoczka ja mam heterozygote ale w tych obu genach...Ale i tak nikt nie chce przepisać ze znizka a coś lekarka mówiła o dawce 0,6 czyli ok 170 zl paczkamasakra ale cóż jak ma pomóc...coprawda ostatnia ciaza była na clexanie i się nie udało ale liczę ze teraz z encortonem da radę ☺

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

reklama
Do góry