reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

om 20.02, owu wg mnie była 5.03, ale pewności nie mam, bo testy owu jakoś zaszwankowały i nie wykazały mi owulacji :/, ale test ciążowy wyszedł jakby 9-10 dpo, chociaż myślałam że to moje złudzenie. jutro będzie 6t 1d
Może już bedzie widać zarodek .
Ale jak nie będzie to się nie denerwuj bo może się pokazać dopieo pod koniec tygodnia

reklama
Dziewczyny, jak to jest w końcu przy mutacji mthfr na sekwencji a1298c homozygota? Przepisują na to clexane, czy same zwiększone ilości kwasu foliowego, b12 i b6? I słyszeliście, aby metformina rozrzedzała krew?Tak to sobie wszystko próbuje układać w głowie. Bo jak nie wypisza to chyba acard bede brac na wlasna reke. Boje sie bardzo. A antykoaguant tocznia LA 1 miałam w górnej granicy normy 43 a norma do 44.
Ja mam heterozygota i dostalam kwas 5 a jak będę się starała to 15 i femibion nadal 1 bo tam jest ta wersja metylowa. Metformine biorę bo insulina na czczo była 14 a teraz 10. Acard też biorę codziennie. Clexan też mam brać od owulacji.

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

Arda jutro nie będzie rozczarowania. Mi jak test wyszedł to jak mocz szedł to już się kreska pokazywała 2 albo za chwilę ,ale nigdy nie było tak ,że test bez kreski poleżał i że się ona pokazała. Kreska 2 pokazuje się tylko i wyłącznie wtedy, gdy wydzielasz hormon ciążowy :D

Kiedy testujes poniedział ek czy wtorek .?
Dołączaj koniecznie do zapylonych .Trzymam kciuki
Ja pewnie od poniedziałku bede sikać, jak nie jutro juz :D ja nie wytrzymuje z czekaniem, a brak drugiej krechy nie dołuje mnie, tylko powoli przygotowuje na brak powodzenia.
nadzieja dopiero odejdzie jak przyjdzie @! :)

Bertha ja tez mialam progestern ok 20w 21dc wiec jest ladnyvi byla owu ale o ciazy nie koniecznie sie wypowiada.

Martyska przy mutacji A clexanu na znizke nie beda chcieli dac, ale to wszystko zalezy od lekarza, bez znizki dadza bez problemu profilaktycznie niezaleznie od mutacji. Tak gluko i insuline mialam robiona po obciazeniu. Napisze kiedys ale musze kompa odpalic a unikam go :-( pamietam ze cukrowa byla prawie plaska a insulina wysoka

Teczowa dajesz do przodu, dajesz... ;-) a ty Sus gonisz :-D

Ostatnia edycja:
Nafoczka ja mam heterozygote ale w tych obu genach...Ale i tak nikt nie chce przepisać ze znizka a coś lekarka mówiła o dawce 0,6 czyli ok 170 zl paczkamasakra ale cóż jak ma pomóc...coprawda ostatnia ciaza była na clexanie i się nie udało ale liczę ze teraz z encortonem da radę ☺

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

reklama
Do góry