reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja dzisiaj pogotowalam, zupka, pierogi leniwe, potem zrobię jeszcze budyń, sok kubus (wszystko w Thermosiu, nie ze taka pani domu jestem wspaniała :)) troszkę w ogródku posprzątałam, a teraz na mini hamaku w słoneczku nadrabiam forum :) od wczoraj wieczór biore dupka. 2x1.
Czy któraś widziała moje wyniki hormonów? Jest ok? I czy poziom progesteronu moze świadczyć o ciąży lub jej braku?
ImageUploadedByForum BabyBoom1459609627.699303.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1459609627.699303.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1459609627.699303.jpg
    112,9 KB · Wyświetleń: 345
Ja mam marne 6 w 19 dc .
A na samym początku. Przy becie 110 było 35
Ok.. U mnie był to 20dc. Szkoda ze nie badałam jeszcze kiedyś progesteronu zeby miec porównanie. Ale trudno. Co będzie to będzie. Dzisiaj 7dpo. Temperatura podskoczyła ale moze od tego ze wzięłam dupka wczoraj wieczorem. Jeszcze kilka dni i testuje i dołączam do Ciebie! ;)

Teczowa
Ile u ciebie jutro dpo i który dokładnie dień ciąży jutro na wizycie będzie?
om 20.02, owu wg mnie była 5.03, ale pewności nie mam, bo testy owu jakoś zaszwankowały i nie wykazały mi owulacji :/, ale test ciążowy wyszedł jakby 9-10 dpo, chociaż myślałam że to moje złudzenie. jutro będzie 6t 1d

reklama
Ok.. U mnie był to 20dc. Szkoda ze nie badałam jeszcze kiedyś progesteronu zeby miec porównanie. Ale trudno. Co będzie to będzie. Dzisiaj 7dpo. Temperatura podskoczyła ale moze od tego ze wzięłam dupka wczoraj wieczorem. Jeszcze kilka dni i testuje i dołączam do Ciebie! ;)
Kiedy testujes poniedział ek czy wtorek .?
Dołączaj koniecznie do zapylonych .Trzymam kciuki

Do góry