reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Arda no na pewno za wcześnie! :) To wszystko wina Susany ;) Nie psuj sobie weekandu i zrób test powtórny w poniedziałek . Jak wyjdzie 1 kreska no to trudno wtedy wiesz co dalej! Do przodu, do przodu. Wszystko odblokowane i wyleczone teraz same starania :D

reklama
Witam sie porannie. U mnie n e g a t y w.
Nic do negocjacji, serce zlamane :( no trudno. Ale nie trace nutki nadziei, bo to w koncu 10dpo dopiero, moze jwszcze nie minela opowiadnia ilosc czasu.... Alre zalamka oczywiscie jest. Ehh.
Ale susanie też pierwszy negatywny wyszedł, pamietasz? Z drugiej zas strony jak nie wyjdzie to starania są przyjemne. Wszystko musi mieć swój czas. A który to Twój cykl starań?

Arda, ja właśnie dlatego nie robiłam w 10 dpo tylko zawsze najwcześniej w 12 dpo. Raz tylko Kiedyś przy biochemicznej zrobiłam w 9 dpo i była jedną kreska a dwie dopiero w 13 dpo.

A tak.w ogóle to witam się z Wami Dziewczęta sobotnio

Doris widzialam fotki:)
Ja sobie Ciebie caly czas wyobrazalam jako szatynke i taka mamuskowata, pewnie przez Twojego nicka.
A tu taka blond laska:)

Susana ile ml intralipidu bierzesz?
Bo ja sie dowiedzialam ze w Gyncentrum daja tylko 100ml.
My z Arda mamy 200ml i do tego jeszcze kroplowki.

Witam sie porannie. U mnie n e g a t y w.
Nic do negocjacji, serce zlamane :( no trudno. Ale nie trace nutki nadziei, bo to w koncu 10dpo dopiero, moze jwszcze nie minela opowiadnia ilosc czasu.... Alre zalamka oczywiscie jest. Ehh.
U mnie testy wychodziły slabo dodatnie dopiero 15-16 dpo ..nawet rano zrobiłam test i była bardzo blada druga kreska ale coś tam było i pojechałam na bhcg i było 112 więc tak to jest z tymi testami co wykrywają od 25 bhcg☺

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

Witam się sobotnio i słonecznie :)

Arda nie puszczam kciuków [emoji110]
Strawbelka wczoraj czy dziś pierwsza kujka? [emoji1]

Ja uważam, że Wam wszystkim niczego nie brakuje. Każda z Was śliczna :)

Pozdrawiam Was wszystkie [emoji11]

reklama
Do góry