Arda no na pewno za wcześnie! To wszystko wina Susany Nie psuj sobie weekandu i zrób test powtórny w poniedziałek . Jak wyjdzie 1 kreska no to trudno wtedy wiesz co dalej! Do przodu, do przodu. Wszystko odblokowane i wyleczone teraz same starania
reklama
Ale susanie też pierwszy negatywny wyszedł, pamietasz? Z drugiej zas strony jak nie wyjdzie to starania są przyjemne. Wszystko musi mieć swój czas. A który to Twój cykl starań?Witam sie porannie. U mnie n e g a t y w.
Nic do negocjacji, serce zlamane no trudno. Ale nie trace nutki nadziei, bo to w koncu 10dpo dopiero, moze jwszcze nie minela opowiadnia ilosc czasu.... Alre zalamka oczywiscie jest. Ehh.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Arda, ja właśnie dlatego nie robiłam w 10 dpo tylko zawsze najwcześniej w 12 dpo. Raz tylko Kiedyś przy biochemicznej zrobiłam w 9 dpo i była jedną kreska a dwie dopiero w 13 dpo.
A tak.w ogóle to witam się z Wami Dziewczęta sobotnio
A tak.w ogóle to witam się z Wami Dziewczęta sobotnio
G
Gość
Gość
Doris widzialam fotki
Ja sobie Ciebie caly czas wyobrazalam jako szatynke i taka mamuskowata, pewnie przez Twojego nicka.
A tu taka blond laska
Ja sobie Ciebie caly czas wyobrazalam jako szatynke i taka mamuskowata, pewnie przez Twojego nicka.
A tu taka blond laska
susana
Fanka BB :)
To samo powiedziałam .Doris widzialam fotki
A tu taka blond laska
G
Gość
Gość
Susana ile ml intralipidu bierzesz?
Bo ja sie dowiedzialam ze w Gyncentrum daja tylko 100ml.
My z Arda mamy 200ml i do tego jeszcze kroplowki.
Bo ja sie dowiedzialam ze w Gyncentrum daja tylko 100ml.
My z Arda mamy 200ml i do tego jeszcze kroplowki.
Martyska30
U mnie testy wychodziły slabo dodatnie dopiero 15-16 dpo ..nawet rano zrobiłam test i była bardzo blada druga kreska ale coś tam było i pojechałam na bhcg i było 112 więc tak to jest z tymi testami co wykrywają od 25 bhcg☺Witam sie porannie. U mnie n e g a t y w.
Nic do negocjacji, serce zlamane no trudno. Ale nie trace nutki nadziei, bo to w koncu 10dpo dopiero, moze jwszcze nie minela opowiadnia ilosc czasu.... Alre zalamka oczywiscie jest. Ehh.
Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom
czarna_mala
Witam się sobotnio i słonecznie
Arda nie puszczam kciuków [emoji110]
Strawbelka wczoraj czy dziś pierwsza kujka? [emoji1]
Ja uważam, że Wam wszystkim niczego nie brakuje. Każda z Was śliczna
Pozdrawiam Was wszystkie [emoji11]
Arda nie puszczam kciuków [emoji110]
Strawbelka wczoraj czy dziś pierwsza kujka? [emoji1]
Ja uważam, że Wam wszystkim niczego nie brakuje. Każda z Was śliczna
Pozdrawiam Was wszystkie [emoji11]
reklama
G
Gość
Gość
Czarna mala, dzia o 21.00 pierwszy zastrzyk.
Kurde juz mi szajba odbija z tego stresu i zaczynam miec fochy.
Kurde juz mi szajba odbija z tego stresu i zaczynam miec fochy.
Podziel się: