reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A ja się pokłóciłam z moim...:-(, w sumie o błahostkę no ale wiecie...jest teściowa, która dodała swoje trzy grosze jaka ja jestem zła i to przeze mnie wszystko....sama z Julią poszłam na spacer...a tam same pary, z dziećmi, z wózkami.....
I taki pierwszy dzień świat, M siedzi ze swoją mamusią w jednym pokoju, ja z Julią w innym....

A ja się pokłóciłam z moim...:-(, w sumie o błahostkę no ale wiecie...jest teściowa, która dodała swoje trzy grosze jaka ja jestem zła i to przeze mnie wszystko....sama z Julią poszłam na spacer...a tam same pary, z dziećmi, z wózkami.....
I taki pierwszy dzień świat, M siedzi ze swoją mamusią w jednym pokoju, ja z Julią w innym....
Ech Doris ja sie z moim M w wielki piatek tak poklocilam ze pol bloku nas slyszalo, o bzdure oczywiscie. A dzis sie ze wszystkiego smiejemy jacy to my nienormalni jestesmy i o takie bzdury sie klocimy;)
Bedzie dobrze:)
Ale tesciowa to sie mogla w jezyk ugryzc a nie wtracac w Wasze sprawy.
Brzuchatek nie mozna denerwowac;)

Doris
Ja tak miałam w Boże Narodzenie .Też się pokłóciliśmy .
Identycznie .Też błachostka z rana a potem na noże hehe .
Przejdzie wam .
Nie rób focha .Wyluzuj jesteś w ciąży nie denerwuj się .
U mnie też teściowa siedzi z moim .
A ja w kuchni ...

Doris
Ja tak miałam w Boże Narodzenie .Też się pokłuciliśmy .
Identycznie .Też błachostka z rana a potem na noże hehe .
Przejdzie wam .
Nie rób focha .Wyluzuj jesteś w ciąży nie denerwuj się .
U mnie też teściowa siedzi z moim .
A ja w kuchni ...
Susana ale Ty jestes gora, bo masz tajemnice przed nimi, he he i to jeszcze jaka fajna:)

Ja siedzę w drugim pokoju, nie odzywam się, nie zaczepiam, nie komentuję. Ale strasznie mi smutno, mój M jest jedynakiem i jego matka myśli że on ma cały czas cztery latka i trzeba mu spodenki podciągać, co by nie zrobił to ma rację, jest wspaniały, wszyscy mu robią na złość i jak się nie denerwować....

dziewczyny, jesteście Kochane!!!!

Susana, a zmieniając temat będziesz szła robić betę we wtorek? Jeśli tak to będziesz powtarzać i sprawdzać czy od razu do gina?

reklama
dziewczyny, jesteście Kochane!!!!

Susana, a zmieniając temat będziesz szła robić betę we wtorek? Jeśli tak to będziesz powtarzać i sprawdzać czy od razu do gina?
Doris
Chyba na betę nie pójdę .
Wiesz jak mnie to stresuje .
A ostatnio też jsiążkowo rosła do 4500
Chyba teraz wolę ciesxyć się ciążą i wogóle nie pójdę

Do góry