czarna_mala
Fanka BB :)
Jak wciskasz do nosa to uczucie jest takie jakbyś wciągnęła powietrze nosem pod wodą [emoji6]To musze to jutro kupic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wciskasz do nosa to uczucie jest takie jakbyś wciągnęła powietrze nosem pod wodą [emoji6]To musze to jutro kupic
Pomyśl sobie, że jakbyś miała 0.2 to musiałabyś kłuć się.4 razyDzięki
Dziewczyny za odpowiedż .Ja mam na stanie w dawkach 0,4 więc trzeba się dwa razy ukłuć.
Nie wiedzialam, ze na 3 d widac...Czyli znaczy ze mialas ja w pierwszej ciazy i pozniej ja usunelas? Przeraszam ze tak dopytuje ale nie wiem czy ona moze sie wtornie zrobic np po cc.Beri histeroskopię robiłam w Szpitalu Bródnowskim w Warszawie, czekałam ok 3 mies ale to było rok temu. Przeroda została u mnie wykryta w 20 tyg. ciazy na usg 3D
Żeby wydzielina spływała w dółSusana i Czarna mala po co sie nagrzewa zatoki? Bo pisalyscie o nagrzewaniu
Brałam na śpiocha ale nie udało sie sfinalizować transakcjiTrzeba było go na śpiocha ha.ha
Lamia
Mnie ostatnio test wyszedł 8 dpo
Test z rossmana paskowy
A ja łykam wszystkie na raz jak mi sie przypomni ze mam je łyknąć...Asia ja nie pomoge, bo ja lykam witaminy jak popadnie colostrum b6 b12 kwas foliowy razem po sniadaniu, po obiedzie d3 i omega 3, plus colostrum. Po kolacji kolostrum, a przed snem acard.
Ale wiesz...ja nie mam pojecia czy dobrze to lykam, wiec nie bierz ze mnie przykladu