reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana, ja sie kieruje ta zasada, ze jak boli to po 14 dniach dostaje @. Takze jak 3 dni po bolu wezme duphaston to na bank sobie nic nie zablokuje :) no i od 9dc mam sluz plodny wiec ksiazkowe 5 dni plodnosci przed bolem owulacyjnym. 4 razy zaszlam tok i piaty dam rade ;)

Beri histeroskopię robiłam w Szpitalu Bródnowskim w Warszawie, czekałam ok 3 mies ale to było rok temu. Przeroda została u mnie wykryta w 20 tyg. ciazy na usg 3D
Nie wiedzialam, ze na 3 d widac...Czyli znaczy ze mialas ja w pierwszej ciazy i pozniej ja usunelas? Przeraszam ze tak dopytuje ale nie wiem czy ona moze sie wtornie zrobic np po cc.

Asia ja nie pomoge, bo ja lykam witaminy jak popadnie;) colostrum b6 b12 kwas foliowy razem po sniadaniu, po obiedzie d3 i omega 3, plus colostrum. Po kolacji kolostrum, a przed snem acard.
Ale wiesz...ja nie mam pojecia czy dobrze to lykam, wiec nie bierz ze mnie przykladu;)
A ja łykam wszystkie na raz jak mi sie przypomni ze mam je łyknąć...:)
Tylko pyłek pszczeli jem na czczo bo tak wyczytałam..

reklama
Asia 669 jak będę mieć większe ilości leków to napisze do Ciebie z zapytaniem jak mam je brać i się dostosuje.

Dziś u mnie słoneczko więc przygotowania przedświąteczne czas zacząć. Cały dzień sprzątania mnie czeka ;)

Miłego dnia dziewczyny.

Do góry