reklama
Susana, 13dc, oatatnio mam cykle 27 dni wiec sie zgadza. Tylko ciekawa jestem czy boli, bo peka czy dlatego, ze juz po i ten plyn podraznia... Jak pytalam ginke to obie wersje sa mozliwe.
Strawbelka, hahha, to juz wiem dlaczego chudne ale juz jutro seksu nie przywiduje
Strawbelka, hahha, to juz wiem dlaczego chudne ale juz jutro seksu nie przywiduje
G
Gość
Gość
Arda popraw jeszcze dzisiaj dla pewnosci.
czarna_mala
Fanka BB :)
Suska ja też nie dzieliłabym Clexanu [emoji6]
Strawbelko ja zatoki płukam pod ciśnieniem urządzeniem Fixsin, do kupienia w aptece i nagrzewam Soluxem
Strawbelko ja zatoki płukam pod ciśnieniem urządzeniem Fixsin, do kupienia w aptece i nagrzewam Soluxem
susana
ArdaSusana, 13dc, oatatnio mam cykle 27 dni wiec sie zgadza. Tylko ciekawa jestem czy boli, bo peka czy dlatego, ze juz po i ten plyn podraznia... Jak pytalam ginke to obie wersje sa mozliwe.
Obie prawdopodobne .
Ja jak chodze na monity to boli jak jajko rośnie.
Potem pęka i prxestaje boleć .
Teraz jak byłam. w tym mies trzy razy .na monicie to :
jak jajko miało 21 mm nie było bólu .
Na drugi dzień miało 23 mm i strasznie bolało
.Za 3 dni już go nie było.
G
Gość
Gość
Czarna mala i wyplukuja Ci sie z tego dziadostwa?Suska ja też nie dzieliłabym Clexanu [emoji6]
czarna_mala
Co nie wyleci do wydmuchujesz i ładnie schodziCzarna mala i wyplukuja Ci sie z tego dziadostwa?
G
Gość
Gość
To musze to jutro kupicCo nie wyleci do wydmuchujesz i ładnie schodzi
reklama
Podziel się: