hej pisalam wyzej, że nie moge sie dodzwonic alebo wylaczony tel albo nikt nie odbiera jaki masz numer? ja mam taki 422711133 bez problemu sie dodzwonilas ? ja juz 2 dzien dzwonieFondi umówiłaś już histero???
reklama
G
Gość
Gość
Zalezy jaki problem ktos ma. Intralipid nie jest na wszystko tylko glownie na nk.zalezy co komu pomaga..
G
Gość
Gość
Fondie Ty sobie lepiej juz zaloz zeszyt i spisuj tam pytania do Malinyja tylko nie wiem na jakiej podstawie malina kwalifikuje na szczepieniabo nie robi allo mrl na 1 wizycie ale pewnie dowiem sie na kolejnej wizycie ..jak nie sama zapytam i o intralipid tez
mnie mowil, że jak beda wyniki bedziemy wiedziec co i jak i ustalimy plan dzialanie, a slyszalam natomiast, ze jesli masz miec szczepienia to zaczyna od 3 potem allo mrl i wizyta od razu rozpisuje 3 daty szczepien + badanie i wizyta. W miedzyczasie nie placisz za wizyty bo tylko na szczepienia jezdzisz a jak nie masz szczepien to pewnie od razu mowi ci co i jak ...tyle wiem ja zaczniesz czytac forum od poczatku wiele o malinie i szczepieniach sie dowiesz chociaz nie koniecznie beda to dobre informacjeKtóraś kiedyś pisała, że malina jak już ma wyniki to ustala plan działania tzn co leki, szczepienia, kolejne wizyty?/ A to jak brać i co to wiecie od lekarzy czy z własnego dośw.??
Fondie ja cały tamten tydzien dzwoniłam! szok!!! nik nie odbierał albo słyszłam ze połączenie nie może być zrealizowane. ale dziś sie udało! Ustaliłam termin na 5.05 dopiero!!! Naszykój sobie pesel bo trzeba podać i nr tel do kontaktu! Dodzwoniłam sie na ten sam nr co podałaś!!!hej pisalam wyzej, że nie moge sie dodzwonic alebo wylaczony tel albo nikt nie odbiera jaki masz numer? ja mam taki 422711133 bez problemu sie dodzwonilas ? ja juz 2 dzien dzwonie
reklama
ok to probuje dalej jutro az sie dodzwonie o ktorej sie dodzwonilas?Fondie ja cały tamten tydzien dzwoniłam! szok!!! nik nie odbierał albo słyszłam ze połączenie nie może być zrealizowane. ale dziś sie udało! Ustaliłam termin na 5.05 dopiero!!! Naszykój sobie pesel bo trzeba podać i nr tel do kontaktu! Dodzwoniłam sie na ten sam nr co podałaś!!!
Podziel się: