reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nie to drugie to chyba jakiś gołąb ale on też ma znaczenie że niesie dobre wieści ;).

Strawbelka moja sąsiadka męża rzadko widziała bo co 6tyg na 3 dni zaglądał.Wystarczyło jak kiedyś zobaczyła bosiana jak w strone jej okna leciał i zaraz w ciąży była ;).

Potem śmiały sie że nade mną lata a ja wtedy myślałam ,że już się spóźnił bo ja już robaczka Filipka w brzuchu nosiłam

reklama
Nie to drugie to chyba jakiś gołąb ale on też ma znaczenie że niesie dobre wieści ;).

Strawbelka moja sąsiadka męża rzadko widziała bo co 6tyg na 3 dni zaglądał.Wystarczyło jak kiedyś zobaczyła bosiana jak w strone jej okna leciał i zaraz w ciąży była ;).

Potem śmiały sie że nade mną lata a ja wtedy myślałam ,że już się spóźnił bo ja już robaczka Filipka w brzuchu nosiłam
Beatka
Też bym chciała zachodzić tak szybko i często jak bociany widzę .
Niezłe bym przedszkole w domu miała hehe

Strawbelka
Gdzie przepadłaś .?
Pewnie siedzisz w kurniku na grzędzie i jajca wysiadujesz.:yes:

Ostatnia edycja:
Lamia 78

Strona 2199 znów teraz ty mnie nie lubisz ...:-( :(:-( :(:-( :(A ja cię tak ładnie przywitałam .

Nafoczka
Jak mi zwróciłaś uwagę że nie patrzyłam kiedyś na dane niechcący oceny to ja teraz wszystko i wszystkich wyszpiegowałam .:growl:
Pozdrawiam

Strawbelka
Gdzie przepadłaś .?
Pewnie siedzisz w kurniku na grzędzie i jajca hodujesz.:yes:
U dentysty bylam i kurka dobrze ze poszlam, bo ja mam hopla na punkcie zebow i sobie w domu lusterkiem z kazdej strony zagladam i wykukalam cos podejrzanego, ale pani dentystka mi wykukala cos gorszego i mowi ze za chwile bym miala kanalowke. Taka szara plame od stycznej mialam a jak rozwiercila to nie mogla przestac wiercic.
Za tydzien jeszcze raz ide z tym co sama wykukalam, ponoc bzdura, ale wole zrobic;)

Lamia 78

Strona 2199 znów teraz ty mnie nie lubisz ...:-( :(:-( :(:-( :(A ja cię tak ładnie przywitałam .

Nafoczka
Jak mi zwróciłaś uwagę że nie patrzyłam kiedyś na dane niechcący oceny to ja teraz wszystko i wszystkich wyszpiegowałam .:growl:
Pozdrawiam
Jak Wy te negatywy z komorki dajecie??? Co trzeba wcisnac???

Mnie to
hahaha a gdzie wy widzicie te negatywy w ogóle:pPP ja się pytam:p

Strasznie przewrażliwione jesteście:p

Mnie to wisi i powiewa
Ale jak dziewczyny piszą żeby skasować to kasuję .Przy okazji jak szukałam to też znalazłam kto mi dawał złe .To przez przypadek wszystko jest bo jak się przegląda strony w komórce to się wciska i często jak chcesz dać lubię to to można wcisnąć nie lubię tego bo jest zaraz obok .Ale tak jak mówie mbie to ryba .
Ma to jakieś znaczenie typowo techniczne na forum .??? Czy nie ??
Pytanie do moderatorów i założycielek .

Mnie to

Mnie to wisi i powiewa
Ale jak dziewczyny piszą żeby skasować to kasuję .Przy okazji jak szukałam to też znalazłam kto mi dawał złe .To przez przypadek wszystko jest bo jak się przegląda strony w komórce to się wciska i często jak chcesz dać lubię to to można wcisnąć nie lubię tego bo jest zaraz obok .Ale tak jak mówie mbie to ryba .
Ma to jakieś znaczenie typowo techniczne na forum .??? Czy nie ??
Pytanie do moderatorów i założycielek .
Gdzie jest w komorce nie lubie???

reklama
Do góry