reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jestem już w domku, musiałam podjechać jeszcze do pracy i tak mi zeszło długo
Mój Mały kawaler waży 680g, termin z OM zrównał się w prawie z terminem z USG. Mały zdrowiutki. Lizał sobie pępowinę, która miał przy buziaku. Szyjka 42mm twarda, zamknięta. Wszystko prawidłowo i w jak najlepszym porządku. Kolejna wizyta 19 kwietnia :-)

Zobacz załącznik 751672
Ale sie cieszę ze wszystko dobrze :) piękna fota!

reklama
Susana w domu ci je cofne wieczorkiem.
Ja po wizycie plusem jest to, ze gosc daje nadzieje i jest bardzo mily o dziwo bo nanecie jest inaczej napisane :) najwazniejsze ze immunologia jest odwracalna tylko ttoche odwlecze sie staranie w czasie ....oprocz tego, ze mnowstwo ludzi tam z calej polski albo z poronieniamo albo z niemoznoscia zajscia w ciaze i wkolko albo na badania albo na szczepienia to wizyta byla ok i jestem zadowolona :) dal mi duza nadzieje i kazal tylko kwas foliowy lykac narazie 18kwietnia nastepna wizyta.
Lumia 1212nk jest na liscie specjalnie patrzylam :)
Doris piekna fota:)
Aha ..moglam od razu jechac do niego po 3poronieniach a nie probowac jeszcze bez immunologa

Doris ale mam wkoncu wszystkie badania a jak podliczysz badania ktore sie robi i robily dziewczyny (jakby chcialy roboc wszystkie) to wlasnie tyle kosztuja ...ja mialam to liste w donu takie sa ceny tych badan wszystkich +immunologiczne +badania meza. Przynajmniej nie musze latac ich robic bo mialam na miejscu i od razu interpretacja z leczeniem. Doris kochana ja za duzo mialam juz prob encoetonem wlewm wszystkie lekichyba juz mialam wiec jak mi malina nie pomoze to nie wiem czy ktos jeszcze da rade..

reklama
Do góry