reklama
G
Gość
Gość
Ja bralam i jeszcze koncze sloiczek.Któraś brała solgar? Wyczytałam, że łączy w formach metyl. kwas foliowy i wit b6 i b12! A jak nie to to co innego polecacie???
Ja bralam i jeszcze koncze sloiczek.
Dzieki, w takim razie kupuje. raz dziennie 1 tab. czy wiecej???
Mam pytanko czy duza ilosc przeciwcial (dokladnie nie wiem jakich bo sie lekarki nie dopytalam) ma wplyw na zagniezdzenie sie zarodka w macicy? Co sie w takim przypadku robi? Jestem po dwoch nieudanych probach in vitro. Zarodki po rozmnozeniu slabo sie rozwijaly i nie zagniezdzily sie w macicy.
G
Gość
Gość
Ja bralam raz dziennie, bo tak bylo napisane, ale zobacz sobie na dawki i niech Ci dziewczyny napisza w jakich dawkach powinno sie brac b6 i b12. Tam jest napewno strasznie malo foliowego, wiec mususz dodatkowo dokupic.Dzieki, w takim razie kupuje. raz dziennie 1 tab. czy wiecej???
G
Gość
Gość
Lumia 1212 metyle mozesz zamowic na iherb. Ale musisz miec jakas karte visa czy cos
G
Gość
Gość
Modulator homocysteiny.Dziewczyny a ten solgar to jaki dokladnie? Homocysteina tak sie nazywa to z Solgaru?
Lumia 1212 metyle mozesz zamowic na iherb. Ale musisz miec jakas karte visa czy cos
Oki! To dodam do tego folian bo to chyba sam kwas foliowy!!! A z wit D to co najlepiej??
reklama
G
Gość
Gość
Co robicie??? Czarna mala to pewnie szarlote jeszcze wcina
A ja sie teraz nudze
A ja sie teraz nudze
Podziel się: