reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Widze, ze sie Was trzymaja zarciki :p
A co innego nam pozostało [emoji6]
Ja sobie cały czas nucę "Nie rozdrapuj starych ran, przyjdzie wiosna będzie plan" [emoji1]
Ten Acard można gryzc ? Bo ja nie mogę łykać tabletek :(
Ja nie próbowałam rozgryzać. A czemu nie możesz łykać tabletek? A jak łykasz obiad? Podobne działanie do Acardu ma Aspiryna, to może na nią się przerzuć, bo ona jest do picia :)

Nie chcę, żeby zabrzmiało to prewersyjnie, ale ja osobiście nie mam problemów z połykaniem [emoji1] biorę garść tabsów i siup popijam...i nie ma ;)

A gdzie reszta??? Cicho tu dzis. Susana pewnie sie bzyka, a reszta???
Lumia wylaz z krzakow juz sie tam dlugo nasiedzialas dzisiaj;)

Motylek mnie też bardzo ciekawi ,tak samo jak dziewczyny-ten temat połykania przez ciebie .:angry:tabletek

Ostatnia edycja:
reklama
Lilia dobrze ze piszesz! Bo ja teraz nawet litra wody dziennie nie pije( kawa herbata czy woda), nie lubie pic i na sile pije, nie wiem czemu tak mam. Zaczynam pic jak juz sie chyba mega odwodnie i wtedy pije duzo, a potem znow jestem o 2 kawach i jednej herbacie przez caly dzien. Bede musiala sie pilnowac.

Witaj w klubie kochana. Muszę się zmuszać do picia tej pysznej wody niegazowanej :rolleyes2: No, ale jak mus to mus. Jak będziesz po punkcji i będziesz odpoczywała w wyrku to postaw koło łóżka wodę i pij co jakiś czas

Do góry