reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Widze, ze sie Was trzymaja zarciki :p
A co innego nam pozostało [emoji6]
Ja sobie cały czas nucę "Nie rozdrapuj starych ran, przyjdzie wiosna będzie plan" [emoji1]
Ten Acard można gryzc ? Bo ja nie mogę łykać tabletek :(
Ja nie próbowałam rozgryzać. A czemu nie możesz łykać tabletek? A jak łykasz obiad? Podobne działanie do Acardu ma Aspiryna, to może na nią się przerzuć, bo ona jest do picia :)

Nie chcę, żeby zabrzmiało to prewersyjnie, ale ja osobiście nie mam problemów z połykaniem [emoji1] biorę garść tabsów i siup popijam...i nie ma ;)

A gdzie reszta??? Cicho tu dzis. Susana pewnie sie bzyka, a reszta???
Lumia wylaz z krzakow juz sie tam dlugo nasiedzialas dzisiaj;)

Motylek mnie też bardzo ciekawi ,tak samo jak dziewczyny-ten temat połykania przez ciebie .:angry:tabletek

Ostatnia edycja:
reklama
Lilia dobrze ze piszesz! Bo ja teraz nawet litra wody dziennie nie pije( kawa herbata czy woda), nie lubie pic i na sile pije, nie wiem czemu tak mam. Zaczynam pic jak juz sie chyba mega odwodnie i wtedy pije duzo, a potem znow jestem o 2 kawach i jednej herbacie przez caly dzien. Bede musiala sie pilnowac.

Witaj w klubie kochana. Muszę się zmuszać do picia tej pysznej wody niegazowanej :rolleyes2: No, ale jak mus to mus. Jak będziesz po punkcji i będziesz odpoczywała w wyrku to postaw koło łóżka wodę i pij co jakiś czas

Do góry