reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Liluli ja tez super znosilam i nawet pisalam na forum, ale ostatnia to byla masakra. Pytalam nawet lekarza i on powiedzial ze w prywatnych klinikach daja inna niz w szpitalu, w szpitalu daja jeszcze leki ktore powiduja ze stopniowo wychodzisz z tego stanu, a w prywatnej daja strasznie wredne leki zebys szybko niby diszla do siebie i zaraz poszla do domu.

Czyżby histero w Gyncentrum??

reklama
Dzień Dobry
Weekend się zaczyna choć dla mnie cały czas weekend odkąd do pracy nie chodzę :-)

Nafoczka, jak u Ciebie???

Strawbelka,dziś ja Ciebie pozdrawiam pierwsza

i Resztę Dziewcząt również

I tak sobie myślę, że znów za 2 tyg emocję będą siegały zenitu, testowanie się zacznie, a może wcześniej.

Witam sie :D

Pogada piekna, na dzialce manewry, dobrze, ze A. ma w weekend czas odpczac, bo musi zbierac sily ;)

Strawbelka, Lilia, u mnie odwrotnie, po narkozie w szpitalu bylam "nieprzytomna" jeszcze dlugo, dziury w pamieci. a prywatnie czulam sie super :)

Liluli ja tez super znosilam i nawet pisalam na forum, ale ostatnia to byla masakra. Pytalam nawet lekarza i on powiedzial ze w prywatnych klinikach daja inna niz w szpitalu, w szpitalu daja jeszcze leki ktore powiduja ze stopniowo wychodzisz z tego stanu, a w prywatnej daja strasznie wredne leki zebys szybko niby diszla do siebie i zaraz poszla do domu.

zawsze mi sie wydawaloze te same srodki podaja,ale masz racje ze prywatnie to zabieg i szybko do domu wysylaja. ja mialam tylko w sxpitalu wiec nie mam porownania i obym wiecej nie miala juz zadnych narkoz. i tego zycze kazdej z Was Dziewczynki :-)

Dzień Dobry
Weekend się zaczyna choć dla mnie cały czas weekend odkąd do pracy nie chodzę :-)

Nafoczka, jak u Ciebie???

Strawbelka,dziś ja Ciebie pozdrawiam pierwsza

i Resztę Dziewcząt również

I tak sobie myślę, że znów za 2 tyg emocję będą siegały zenitu, testowanie się zacznie, a może wcześniej.
Doris dziekuje za pozdrowionka i wzajemnie;)
No, za 2 tyg emocji bedzie, dziewczyny beda testowac, a co by bylo malo, to ja bede z dopalaczami startowac:)
Pozdrawiam dziewczynki i zycze milego dnia;)

Witam sie :D

Pogada piekna, na dzialce manewry, dobrze, ze A. ma w weekend czas odpczac, bo musi zbierac sily ;)

Strawbelka, Lilia, u mnie odwrotnie, po narkozie w szpitalu bylam "nieprzytomna" jeszcze dlugo, dziury w pamieci. a prywatnie czulam sie super :)
Arda moze tez zalezy od szpitala i id lekow.
Jak bylam w szpitalu to juz jak dawali mi to do zyly to czulsm taki jakis posmak lekow w gardle czy zapach, nie wiem ciezko okreslic, ale bylo to przyjemne.
Teraz w Gyncentrum jak mi to podawali to czulam jakbym sie miala udusic, mialam wrazenie ze to takie wredne jest i ten inny okropny zapach. Potem byla jazda, leb mnie bolal przeokropnie no i wiadomo.
W Czestochowie kiedys mialam prywatnie w narkozie histero i tez sie super czulam, wiec wszystko vhyba zalezy od rodzaju tych lekow.

Strawbelka, no pewnie co lek to inna reakcja, no nic, dla przyjemnosci tego nikt nie robi - dalysmy rade i oby nigdy wiecej :)

Oj za 2 tygodnie bedzie sie dzialo :) kto zaczyna. Susana? Bo sie zgubilam kompletnie - aktualnie mysle tylko o swoim lozku haha.

Motylek! Wspolczuje problemow. Musisz
Lekarza pytac czy mozna jesli w ulotce nic nie jest napisane.

reklama
Arda napewno Susana, Lumia i Ty oczywiscie?
Testuje ktos jeszcze?
A i Lumia prosila zeby jej nie pytac kiedy testuje, wiec musimy uszanowac, bedzie chciala to sama napisze, ale kciuki oczywiscie za nia tez trzymamy:)

Do góry