reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Liluli ja tez super znosilam i nawet pisalam na forum, ale ostatnia to byla masakra. Pytalam nawet lekarza i on powiedzial ze w prywatnych klinikach daja inna niz w szpitalu, w szpitalu daja jeszcze leki ktore powiduja ze stopniowo wychodzisz z tego stanu, a w prywatnej daja strasznie wredne leki zebys szybko niby diszla do siebie i zaraz poszla do domu.

Czyżby histero w Gyncentrum??

reklama
Dzień Dobry
Weekend się zaczyna choć dla mnie cały czas weekend odkąd do pracy nie chodzę :-)

Nafoczka, jak u Ciebie???

Strawbelka,dziś ja Ciebie pozdrawiam pierwsza

i Resztę Dziewcząt również

I tak sobie myślę, że znów za 2 tyg emocję będą siegały zenitu, testowanie się zacznie, a może wcześniej.

Witam sie :D

Pogada piekna, na dzialce manewry, dobrze, ze A. ma w weekend czas odpczac, bo musi zbierac sily ;)

Strawbelka, Lilia, u mnie odwrotnie, po narkozie w szpitalu bylam "nieprzytomna" jeszcze dlugo, dziury w pamieci. a prywatnie czulam sie super :)

Liluli ja tez super znosilam i nawet pisalam na forum, ale ostatnia to byla masakra. Pytalam nawet lekarza i on powiedzial ze w prywatnych klinikach daja inna niz w szpitalu, w szpitalu daja jeszcze leki ktore powiduja ze stopniowo wychodzisz z tego stanu, a w prywatnej daja strasznie wredne leki zebys szybko niby diszla do siebie i zaraz poszla do domu.

zawsze mi sie wydawaloze te same srodki podaja,ale masz racje ze prywatnie to zabieg i szybko do domu wysylaja. ja mialam tylko w sxpitalu wiec nie mam porownania i obym wiecej nie miala juz zadnych narkoz. i tego zycze kazdej z Was Dziewczynki :-)

Dzień Dobry
Weekend się zaczyna choć dla mnie cały czas weekend odkąd do pracy nie chodzę :-)

Nafoczka, jak u Ciebie???

Strawbelka,dziś ja Ciebie pozdrawiam pierwsza

i Resztę Dziewcząt również

I tak sobie myślę, że znów za 2 tyg emocję będą siegały zenitu, testowanie się zacznie, a może wcześniej.
Doris dziekuje za pozdrowionka i wzajemnie;)
No, za 2 tyg emocji bedzie, dziewczyny beda testowac, a co by bylo malo, to ja bede z dopalaczami startowac:)
Pozdrawiam dziewczynki i zycze milego dnia;)

Witam sie :D

Pogada piekna, na dzialce manewry, dobrze, ze A. ma w weekend czas odpczac, bo musi zbierac sily ;)

Strawbelka, Lilia, u mnie odwrotnie, po narkozie w szpitalu bylam "nieprzytomna" jeszcze dlugo, dziury w pamieci. a prywatnie czulam sie super :)
Arda moze tez zalezy od szpitala i id lekow.
Jak bylam w szpitalu to juz jak dawali mi to do zyly to czulsm taki jakis posmak lekow w gardle czy zapach, nie wiem ciezko okreslic, ale bylo to przyjemne.
Teraz w Gyncentrum jak mi to podawali to czulam jakbym sie miala udusic, mialam wrazenie ze to takie wredne jest i ten inny okropny zapach. Potem byla jazda, leb mnie bolal przeokropnie no i wiadomo.
W Czestochowie kiedys mialam prywatnie w narkozie histero i tez sie super czulam, wiec wszystko vhyba zalezy od rodzaju tych lekow.

Strawbelka, no pewnie co lek to inna reakcja, no nic, dla przyjemnosci tego nikt nie robi - dalysmy rade i oby nigdy wiecej :)

Oj za 2 tygodnie bedzie sie dzialo :) kto zaczyna. Susana? Bo sie zgubilam kompletnie - aktualnie mysle tylko o swoim lozku haha.

Motylek! Wspolczuje problemow. Musisz
Lekarza pytac czy mozna jesli w ulotce nic nie jest napisane.

reklama
Arda napewno Susana, Lumia i Ty oczywiscie?
Testuje ktos jeszcze?
A i Lumia prosila zeby jej nie pytac kiedy testuje, wiec musimy uszanowac, bedzie chciala to sama napisze, ale kciuki oczywiscie za nia tez trzymamy:)

Do góry