reklama
G
Gość
Gość
Biore ta najmniejsza 25. Czyli jak zaczne brac encorton to euthyrox normalnie, tylko co drugi dzien pol tabletki wiecej brac?Strawbelka na chłopski rozum skoro wie, że starasz się o bobasa i bierzesz Encorton powinna dobrać ci tak eutyrox żeby TSH nie skakalo. Ja na Twoim miejscu co drugi dzień zwiększyła bym dawkę o połowę tabletki autyroxu 0,25. Nie wiem jaką dawkę bierzesz? Mi zwasze jak zwiększali dawkę eutyroxu to delikatnie np. tak jak ci napisałam.
czarna_mala
Fanka BB :)
U siebie w mieście robilaś Suska? Bo u mnie niestety nie robią tego badania...Ja robiłam nk .Same nk mam w normie ale cała resxta limfocytów cytotoksycznych nk podwyższona .
Brałam na to encorton i mnie się nie udało w ciąży .Teraz dodatkowo biorę intralipid .No i ma się udać !!!!
Zastanawiam się dlaczego jerzakowa Beri powiedziała że absolutnie encortonu ma nie brać
Na tych listach to bylo tyle roznych badan ze niepamietam czy bylo nk. Na wizyte czkalam miesiac. Teraz mnam siue umowic tel, na histero i pozniej doi niego na wizyte i beda juz wyniki dzisiejszych badan! A on raczej w porzadku, nasluchalam sie jakie to ma dobre laboratorium (inne robia badania ale nie tak dokladne) ale bylam w szoku ile tam przyjezdza ludzi z calej Polski!!!!!!!Heheh jakp człowieka ? histerii w lodzi ?ile czekasz ?a nie masz na liście tych nk? One mogą się inaczej nazywać
Po jakim czasie są wyniki tych badań ?Na tych listach to bylo tyle roznych badan ze niepamietam czy bylo nk. Na wizyte czkalam miesiac. Teraz mnam siue umowic tel, na histero i pozniej doi niego na wizyte i beda juz wyniki dzisiejszych badan! A on raczej w porzadku, nasluchalam sie jakie to ma dobre laboratorium (inne robia badania ale nie tak dokladne) ale bylam w szoku ile tam przyjezdza ludzi z calej Polski!!!!!!!
G
Gość
Gość
Fondie po chinsku to napisalas nic nie zrozumialamStrawbelka obniża encorton TSH zależy jaka dawka e cortonu, masz mała dawkę eutyroxu może kontroluj częściej TSH po prostu
Ja mam encorton 10, euthyrox 25.
Mi po encortonie tsh wzroslo z 0,7 do 2, po 2 tyg brania encortonu.
To nadzieja jakas jest ale to histerii u niego się robi czy w szpitalu w lodzi kieruje ? Bo może od razu się umowie w poniedziałek na jakiś termin podjadę gdzieś ?Na tych listach to bylo tyle roznych badan ze niepamietam czy bylo nk. Na wizyte czkalam miesiac. Teraz mnam siue umowic tel, na histero i pozniej doi niego na wizyte i beda juz wyniki dzisiejszych badan! A on raczej w porzadku, nasluchalam sie jakie to ma dobre laboratorium (inne robia badania ale nie tak dokladne) ale bylam w szoku ile tam przyjezdza ludzi z calej Polski!!!!!!!
reklama
Na histero kieruje do CZMP i to podobno musi byc miedzy 5 a9 dc!To nadzieja jakas jest ale to histerii u niego się robi czy w szpitalu w lodzi kieruje ? Bo może od razu się umowie w poniedziałek na jakiś termin podjadę gdzieś ?
Podziel się: