reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Doris ja mysle ze Motylek poprostu skopiowala wczorajszego posta z tamtego watku zeby 2 razy nie pisac tego samego. Dlatego te niescislosci z beta. Wczoraj nam pisala ze ma bete 35, a dzis powtarzala i beta 28 jak dobrze czytam.

oczywiście, tylko że Motylek nic nie wspomina o tym, że już zdobiła kolejną betę dzisiaj rano i że ma już wynik kolejnej bety, Do nas pierwszy post napisała dziś po południu, a więc już po odebranym kolejnym wyniku bety o czym nie wspomina. W poście do nas z dzisiejszego popołudnia jest jasno napisane, że betę ma 35 a jutro idzie na kolejną. Kolejna była już dawno zrobiona jeszcze przed napisaniem u nas tego posta.

reklama
oczywiście, tylko że Motylek nic nie wspomina o tym, że już zdobiła kolejną betę dzisiaj rano i że ma już wynik kolejnej bety,
Doris bo ona tutaj przyszla zeby sie dowiedziec cos o tych mutacjach. Moze uznala ze nie wazne sa wyniki bety i dlatego nic nie pisala. Tam na watku pisala o wczorajszej becie, dzis ze powtarzala i o wizycie u lekarza.
Nie chce tlumaczyc Motylka ale pewnie sama wszystko sprostuje.

oczywiście, tylko że Motylek nic nie wspomina o tym, że już zdobiła kolejną betę dzisiaj rano i że ma już wynik kolejnej bety, Do nas pierwszy post napisała dziś po południu, a więc już po odebranym kolejnym wyniku bety o czym nie wspomina. W poście do nas z dzisiejszego popołudnia jest jasno napisane, że betę ma 35 a jutro idzie na kolejną. Kolejna była już dawno zrobiona jeszcze przed napisaniem u nas tego posta.
Doris bo ten dzisiejszy post do nas, to jest wczorajszy post skopiowany z tamtego watku. Blagam nie bierzcie wszystkich odrazu za podejrzanych.

Nom są nieścisłości :D. Bo wiecie ja cieszę się z jej II kresek na teście że ciąża a nikt nie wspomina,że to jeszcze beta spada po straconej ciąży.:(

Motylek nie wiem co zawiera ten lek co Ci napisałam bo go jeszcze nie wykupiłam ,ale mój lekarz go polecał jako kwas foliowy że łatwiej się przyswaja . Koleżanka wspominała ,że podrasowuje jajeczka ;)

Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy co do mojego króliczka ;)
Ovli może i mogłabym pomyśleć nad plastyką ,ale jak dzwoniłam do krakowa do Ludwin&Ludwin to za histeroskopie z usunięciem przegrody wołali od 4 tyś za zabieg wszystko jest prywatnie i na 10tyś może się nie skończyć.
Moja natura i zawartość portwela nie pozwala na taką rozrzutność. Dlatego biedni dostają po tyłku baty i muszą być uparci jak osły i iść w zaparte. Moim życiowym celem jest mieć jeszcze jedno dziecko , a jak złapie wiatr w żagle może dwójkę a co wyjdzie hmm się okaże .
Aga czemu też uważasz jak Ovli że to lepsze od przegrody?? Pytam bo mi i mojemu doktorowi inaczej się wydaje. Przy przegrodzie robisz szast prast i przegrody nie ma a tu nic nie zrobisz.Fakt ,że słyszę że to niby mały problem ale patrząc na fotkę ciężko mi w to uwierzyć.

Doris poprostu chcialabym trafić na jakieś porady i na wsparcie dziewczyn które mają miejsce taka jaka ja mam przepraszam ze tak pisze na innych wątkach za dużo przeszlam juz...

Witam
Jestem troche w krzakach ale to przez pracę .Czytam wszyściusieńko tylko z pisaniem gorzej :oo2:

Strawbelka
Jak w domku .Pewnie wysprzątane a ty leżysz i pachniesz teraz.:elvis:Mam nadzieję że niedługo znajdziesz pracę u normalnych ludzi i twoje lenistwo się skończy .( trochę ci zazdroszczę:sorry2:)

Beatka
Ty wiesz wszystko.:angry:

Fondie
Czsami przypadkowo trafi się na fajną ginkę .Będziesz miała super jak będziesz w ciąży i ginke do prowadzenia na miejscu.

Doris
Jak się czujesz ?Masz te twardnienia ? Gin odpisał .?Ja na to brałam fenoterol ale teraz już się go nie stosuje.
Może trzeba aspargin włączyć?:yes:

Arda
@ szybko minie i znowu do boju:happy2::happy:

Motylek
Witaj:hmm:

reklama
Ovli
Jaki śmieszny avatar :laugh2:

Berta:blink:
Aga:-p
Asia:-) :)
POZDRAWIAM

Liluli dobrze że chociaż badania za fri masz.:hmm:

Plastusia cieszę się że u ciebie coraz lepiej .:-) :)

Do góry