reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Czarna
Wiem że bete robiłaś ale może trzeba powtórzyć?

Beatka:rofl2:
To widzę że staranka już były ?????

Arda
Może narazie jeszcze poczekamy z tymi szczepieniami?.

reklama
A jak dużą dawkę brałaś?
Tyle się naczytałam o dziewczynach, które zaszły w ciążę na encortonie, że przesłania mi to całkiem skutki uboczne jakie on ze sobą niesie
10mg...może ja źle go użytkuję [emoji12] napiszcie kiedy powinnam zacząć brać i kiedy powoli odstawić? Może tu robię błąd...

Kurcze obym mogła tak Wam napisać już za 2 tyg ;)
Życzę Ci tego [emoji8]

Strawbelka
Ty ciągle w pracy całe dnie ???
No, ale teraz tylko 10 godz siedze;)
Od piatku jakos sily nie mam, jakies chorobsko mnie chyba bierze, bo jakas slaba jestem i mi sie z nikim gadac nie chce. Moze mi juz zauroczenie praca przeszlo i znow zaczynam sie zamartwiac staraniami.
Jutro jade do gina, ciekawe co znow bedzie nie tak. Nie wiem w sumie po co jade, ale tak czy siak wtedy kazal mi za 2 tyg przyjechac. Lekow do stymulacji i tak mi nie da, bo jutro bedzie 6dc, a to sie bierze od 2dc.

Lumia
To taka mała ,lodowa tajemnica .
Na priva ci napiszę .
Eeeeejjjj...wszyscy bedą wiedzieć tylko nie ja :-(

A ja po wizycie u dietetyczki poleconej przez prof. J. i zalecenie: mam schudnąć do wizyty u prof. tj. przez 2 miesiące co najmniej 5 kg. Dostałam dietę a jadłospis sama muszę sobie układać. Tylko 2 kromki pieczywa dziennie, warzywa, białko i zdrowe węglowodany.
Byłam też na wizycie u gine i urósł mi torbiel 39 mm. Podobno nie jest groźny, bo jest płaski, za 3 miesiące należałoby go skontrolować. I tak wyszło, że do prof. pójdę po leki za 2 miesiące a po 3 na kontrolę torbieli i wydaje mi się, że po tym czasie będziemy się starać ( jak wszystko pójdzie dobrze). Poza tym dowiedziałam się, że za 2 tygodnie przyjdzie @.
A jutro idę już do pracy :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry