reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
10mg...może ja źle go użytkuję [emoji12] napiszcie kiedy powinnam zacząć brać i kiedy powoli odstawić? Może tu robię błąd...A jak dużą dawkę brałaś?
Tyle się naczytałam o dziewczynach, które zaszły w ciążę na encortonie, że przesłania mi to całkiem skutki uboczne jakie on ze sobą niesie
Życzę Ci tego [emoji8]Kurcze obym mogła tak Wam napisać już za 2 tyg
G
Gość
Gość
No, ale teraz tylko 10 godz siedzeStrawbelka
Ty ciągle w pracy całe dnie ???
Od piatku jakos sily nie mam, jakies chorobsko mnie chyba bierze, bo jakas slaba jestem i mi sie z nikim gadac nie chce. Moze mi juz zauroczenie praca przeszlo i znow zaczynam sie zamartwiac staraniami.
Jutro jade do gina, ciekawe co znow bedzie nie tak. Nie wiem w sumie po co jade, ale tak czy siak wtedy kazal mi za 2 tyg przyjechac. Lekow do stymulacji i tak mi nie da, bo jutro bedzie 6dc, a to sie bierze od 2dc.
G
Gość
Gość
Fondie mialas truc... Czekamy
Eeeeejjjj...wszyscy bedą wiedzieć tylko nie ja :-(Lumia
To taka mała ,lodowa tajemnica .
Na priva ci napiszę .
A ja po wizycie u dietetyczki poleconej przez prof. J. i zalecenie: mam schudnąć do wizyty u prof. tj. przez 2 miesiące co najmniej 5 kg. Dostałam dietę a jadłospis sama muszę sobie układać. Tylko 2 kromki pieczywa dziennie, warzywa, białko i zdrowe węglowodany.
Byłam też na wizycie u gine i urósł mi torbiel 39 mm. Podobno nie jest groźny, bo jest płaski, za 3 miesiące należałoby go skontrolować. I tak wyszło, że do prof. pójdę po leki za 2 miesiące a po 3 na kontrolę torbieli i wydaje mi się, że po tym czasie będziemy się starać ( jak wszystko pójdzie dobrze). Poza tym dowiedziałam się, że za 2 tygodnie przyjdzie @.
A jutro idę już do pracy
Ostatnia edycja:
Kurcze obym mogła tak Wam napisać już za 2 tyg
Powtórzę się. Trzymam kciuki, żeby tak było.
czarna_mala
Fanka BB :)
Czyli bierzemy tak samo [emoji12]Czarna, ja biore ciagle wiec nic nie doradze.
I ja [emoji29]Eeeeejjjj...wszyscy bedą wiedzieć tylko nie ja :-(
reklama
Podziel się: