reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Cześć Dziewczyny! U mnie dzisiaj 7dpo. Dużo dziwnych rzeczy czuje w dole brzucha. Ale moze po prostu za bardzo sie na nim koncentruje.
Nie moge sie doczekać testowania :)

reklama
Maciejko kiedyś obilo mi sie o uszy ze jak jest puste jajo to moze byc od bakterii w spermie
Co do szczepien to na twoim miejscu bym sie tak nie spieszyla ale sprobowala najpierw na zelaznym zestawie minimum 10mg encortonu
A tekst lekarza o plasterku na sumienie to po prostu wzbudzenie w pacjencie poczucia winy a ja uwazam ze wydac pieniadze zawsze zdążysz
minusem niestety jest wiek i pytanie czy jestes w stanie zaryzykowac bez szczegolowych badan

witam srdecznie!
coz ja wam poradze ze ostatnio na fotce mam tylko kolo :-D czyli obwod glowy :-D
Doris ja czuje sie raczej lepiej czyli raczej dobrze ;-) wczoraj zaprosilismy znajomych z dwojka 5latkow + moj, i domowa imprezka na calego a jak wyglada dom- lo matko!!! :-D jak akademik po juwenaliach:-D
Szczerze to wiecie ze odliczam do nastepnej soboty- poprosze o modlitwe i cokolwiek mozecie przekazac mojemu maluszkowi!! Tak bardzo wierze, ze bedzie ok...

Destino sa jeszcze przeciwciala tarcz. TRAB, tez je od endo robilam na NFZ jak pozostale wyszly ok

Gogac85 dzięki za kolejny trop teraz to chyba własne w szał sprawdzania wszystkiego co się da byłe by tylko kaski starczyło, jeśli za proponują mi szczepienia z uwagi na bajzel w cytokinach to raczej na sam żelazny się nie zdecyduje. Jak słusznie zauwazylas Kobietko wiek mnie ogranicza w podejmowaniu ryzyka.

Interleukina 10 poniżej mam 1391pg/ml
Wskaźnik IFN/IL-4 grubo poniżej 6,2
Wskaźnik IFN/IL-10 poniżej 0,2
Wskaźnik TNF/IL-10 powyżej 0,7

Powiem Wam, że podczytujac Was mam wrażenie, że więcej już wiem niż gdybym odwiedziła kilku lekarzy, jesteście niewątpliwie skarbnicą wiedzy i doświadczeń :biggrin2:

Trzymam kciukaski za te, które maja zielone światełko :happy2:

reklama
Do góry