reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nie ma, pojadę chyba na betę ;) beta to zarąbisty wywoływacz @ u mnie [emoji23]

Mnie Jerzakowa przepisała heparyne jak miałam wynik Mutacji, ale nawet jakby mi nie przepisała to lokalna Ginka na podstawie wcześniejszych # i APS przepisałaby mi ;)
Aha, no ja w następnym tygodniu mam wyniki mutacji.
A na wywołanie @ polecam aspirynę i gorące okłady na brzuch, na mnie działa. Oczywiście wcześniej też się upewniam, czy aby to nie ciąża.

reklama
Asiu na początek tylko aTPO, aTG i Usg tarczycy. Pan Gryga mówi, że może mi wysmarować całą listę badań, ale większość z nich nic nie wnosi poza wynikiem, bo z wieloma problemami medycyna sobie nie radzi. Dlatego zaczniemy od tych, a potem pomyślimy o innych. I co najważniejsze zrobimy je na NFZ. tylko niestety musimy poczekać aż maluszek nas opuści, bo w ciąży wyniki są zafałszowane. Więc czekamy :-( :(

Hej
Nafoczka, cos w tym jest co piszesz, bo ja serduszko detektorem znajduję w bardzo rówznych miejscach i czasem zupełnie innych niż do tej pory. Jak mi się brzuch napina, to macicę wyczuwam już ze dwa palce co najmniej nad pępkiem. Mały dziś bardziej aktywny :-). A ja Ty się czujesz?
Susana, Arda, Strawbelka, Fondie...nie mogę się doczekac na Wasze kolejne testowanie i staranka!!!!

Lumia, jak tam idą sprawy u Ciebie? działasz, mam nadzieję i leki tez bierzesz. Kiedy owu? Kiedy można sie spodziewać u Ciebie jakiś objawów?

Pomozecie w wynikach?
Bede bardzo wdzieczna;)

Julia
, przeciwciała kardiolipinowe są dobre (ja miałam ponad 13 w jednej klasie. Jeśli chodzi o białko S to nie wiem, bo nigdy nie badałam.

Witam Resztę Dziewcząt!!!!

Czesc Dziewczynki :-)
Doris
No biore puregon, we wtorek wizyta :-)

Agnieszka&&&&

Destino
A co dokladnie powiedzial Ci lekarz, ze rozwial nadzieje?

Pozdrawiam Was wszystkie weekendowo ;-)

Strawbelka, tak to mój Oliś :-)
A zdjęcie, proszę bardzo :-)

Oliś.jpg

Lumia, który masz dzień cyklu? Ten puregon to na owu?

Załączniki

• Oliś.jpg
    Oliś.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 95
  • Oliś.jpg
    Oliś.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 71
Doris jak Młody przypozował na zdjęciu :love:

Odebrałam betę i w ciąży nie jestem, dziś zrobię gorącą kąpiel i wykorzystam męża :D może prostaglandyny wywołają @ [emoji83]

reklama
Do góry