reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nie ma, pojadę chyba na betę ;) beta to zarąbisty wywoływacz @ u mnie [emoji23]

Mnie Jerzakowa przepisała heparyne jak miałam wynik Mutacji, ale nawet jakby mi nie przepisała to lokalna Ginka na podstawie wcześniejszych # i APS przepisałaby mi ;)
Aha, no ja w następnym tygodniu mam wyniki mutacji.
A na wywołanie @ polecam aspirynę i gorące okłady na brzuch, na mnie działa. Oczywiście wcześniej też się upewniam, czy aby to nie ciąża.

reklama
Asiu na początek tylko aTPO, aTG i Usg tarczycy. Pan Gryga mówi, że może mi wysmarować całą listę badań, ale większość z nich nic nie wnosi poza wynikiem, bo z wieloma problemami medycyna sobie nie radzi. Dlatego zaczniemy od tych, a potem pomyślimy o innych. I co najważniejsze zrobimy je na NFZ. tylko niestety musimy poczekać aż maluszek nas opuści, bo w ciąży wyniki są zafałszowane. Więc czekamy :-( :(

Hej
Nafoczka, cos w tym jest co piszesz, bo ja serduszko detektorem znajduję w bardzo rówznych miejscach i czasem zupełnie innych niż do tej pory. Jak mi się brzuch napina, to macicę wyczuwam już ze dwa palce co najmniej nad pępkiem. Mały dziś bardziej aktywny :-). A ja Ty się czujesz?
Susana, Arda, Strawbelka, Fondie...nie mogę się doczekac na Wasze kolejne testowanie i staranka!!!!

Lumia, jak tam idą sprawy u Ciebie? działasz, mam nadzieję i leki tez bierzesz. Kiedy owu? Kiedy można sie spodziewać u Ciebie jakiś objawów?

Pomozecie w wynikach?
Bede bardzo wdzieczna;)

Julia
, przeciwciała kardiolipinowe są dobre (ja miałam ponad 13 w jednej klasie. Jeśli chodzi o białko S to nie wiem, bo nigdy nie badałam.

Witam Resztę Dziewcząt!!!!

Czesc Dziewczynki :-)
Doris
No biore puregon, we wtorek wizyta :-)

Agnieszka&&&&

Destino
A co dokladnie powiedzial Ci lekarz, ze rozwial nadzieje?

Pozdrawiam Was wszystkie weekendowo ;-)

Strawbelka, tak to mój Oliś :-)
A zdjęcie, proszę bardzo :-)

Oliś.jpg

Lumia, który masz dzień cyklu? Ten puregon to na owu?

Załączniki

• Oliś.jpg
    Oliś.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 91
  • Oliś.jpg
    Oliś.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 68
Doris jak Młody przypozował na zdjęciu :love:

Odebrałam betę i w ciąży nie jestem, dziś zrobię gorącą kąpiel i wykorzystam męża :D może prostaglandyny wywołają @ [emoji83]

reklama
Do góry