reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzień dobry
Ja dziś pół.dnia w galerii handlowej spędziłam ale jesteśmy obkupieni trochę. Nawet mam jedną sukienkę ciążowa w której wyglądam normalnie a nie jak wielką orka.
Teraz siedzę u znajomych i czytam co u Was. Byłam w calzedonii tez po rajstopy ciążowe. 59,99 zł jedna para. Masakra bo w gattcie zapłaciłam za właściwie takie same 23 zł
Dziś zaczęłam 23 tydzień, pełne 22 za mną. Jeszcze 8 i będę spokojniejsza
Przesyłam Wam buziaki

witam srdecznie!
coz ja wam poradze ze ostatnio na fotce mam tylko kolo :-D czyli obwod glowy :-D
Doris ja czuje sie raczej lepiej czyli raczej dobrze ;-) wczoraj zaprosilismy znajomych z dwojka 5latkow + moj, i domowa imprezka na calego a jak wyglada dom- lo matko!!! :-D jak akademik po juwenaliach:-D
Szczerze to wiecie ze odliczam do nastepnej soboty- poprosze o modlitwe i cokolwiek mozecie przekazac mojemu maluszkowi!! Tak bardzo wierze, ze bedzie ok...

Destino sa jeszcze przeciwciala tarcz. TRAB, tez je od endo robilam na NFZ jak pozostale wyszly ok
Nafoczka, będzie dobrze, musi być dobrze, czekamy na dobre wieści i kamień z serca.

Doris galerianko ;) Tydzień temu też szalałaś widziałam na lody Cię wzięło :D.
Susana jak to mówiłaś?? Ty loda,lodów nigdy nie robiłaś heheh Teraz będziesz się dziewczynom tłumaczyć :p

Mnie spanie ogarnęło tak sie u nas ciemno zrobiło, że można A) Spać B) Spać C)zjeść coś pysznego D) zaglądnąć na forum ;)
Ja wybrałam a id ;)

Doris galerianko ;) Tydzień temu też szalałaś widziałam na lody Cię wzięło :D.
Susana jak to mówiłaś?? Ty loda,lodów nigdy nie robiłaś heheh Teraz będziesz się dziewczynom tłumaczyć :p

Mnie spanie ogarnęło tak sie u nas ciemno zrobiło, że można A) Spać B) Spać C)zjeść coś pysznego D) zaglądnąć na forum ;)
Ja wybrałam a id ;)
Ja tez wybrałam A i D ;)
Susana, no dawaj co z tymi lodami :D

Odpowiem w imieniu Susany chyba się nie obrazi ;)
Niestety koleżanka przymroziła sobie język i wiele mówić nie może heh.Tak więc szkolenie nie zostało zaliczone :-D

Czesc Dziewczynki

Doris,
Tak puregon to gonadotropina ;-) na rosniecie jajca :p
Ja cykl zaczalam 26lutego.

Destino
Przykre to bardzo, ja mialam wyciete z zycia ponad 3tygodnie...u mnie beta slabo przyrastala, ale zarodek rosl wzorowo,zgodnie z terminem....niestety na poczatku stycznia.mialam zabieg. Ale zycze Ci Kochana zeby u Ciebie historia zakonczyla sie happy andem.

Bertha
&&&&& :-)

Susana, Strawbelko, Agnieszka, Nafoczko, Arda, Kwiatuszku, Lilu, Czarna
:-*

reklama
Do góry