reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
strawbelka powiem ci, że na prawde jestem w szoku, że taka szczerą osobą jestes. Pracodawcy na prawde musza byc super, że doceniaja tak pracowników w mojej pracy sami zakłamani za plecami gadaja wyscig szczurów dosłownie tylko jedna mialam fajna szczera kolezanke tzn dalej mam bo dalej mamy kontakt a reszta zakłamani malo teraz takich pracodawcow.
Fondie 2 razy Cie kiedys zrypalam, wiec moglas sie domyslac ze jestem szczera:D

Czarna mala, sprawdzilam i doszlo:) Jakbym wiedziale ze az tyle stron tego jest to bym Cie nie prosila, jejku jak Ci sie chcialo to kopiowac. DZIEKUJE, niech Bog Ci w dzieciach wynagrodzi;)

no fakt ale moja najwiekszy problem to chyba panikowanie heheh
Też raczej jestem szczera, może nie do bólu, np. gdy wiem, że moja szczerość może kogoś zranić. Ale np potrafię coś przyjąć na klatę i przyznać się do błędu a z tym wiele osób ma problem. I tego uczę swoich chłopaków, że najgorsza prawda jest lepsza od kłamstwa i oni też raczej starają się nie ściemniać.

Też raczej jestem szczera, może nie do bólu, np. gdy wiem, że moja szczerość może kogoś zranić. Ale np potrafię coś przyjąć na klatę i przyznać się do błędu a z tym wiele osób ma problem. I tego uczę swoich chłopaków, że najgorsza prawda jest lepsza od kłamstwa i oni też raczej starają się nie ściemniać.
asia pewnie ominelam jak pisalas mozesz napisac czy ta ostania ciaza byla na zestawie? u kogo sie leczysz?

reklama
Do góry