reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

źle napisałam "prąd" a nie prądu :D . To ja źle doczytałam ufff
a co to jest ten prąd? ja mam wtedy lekki zawrot od kregu szyjnego tzn wczensiej byl on od kregu atera zmoze encorton jakas chorobe rozchulał ;/
moj m mowi ze na tyle na ile mnie zna to zdecydowanie anemia;/ a dzis powiedział, że jestem taka panikara ze pewnie nic mi nie jest a ja wymyslam sobie chorobe

Ostatnia edycja:
reklama
Asia i Fondi jeśli może być stan zapalny jest
badanie crp i ono je wykluczy. Ja sobie po poronieniach robię tak dla świętego spokoju

ja mam ten prąd , objaw Lermitte'a. Ja go odczuwam kiedy mam rzut...każde pochylenie głowy to mrowienie po całym kręgołupie, rękach, aż do opuszków palców u stóp. Świadczy o zaburzeniach neurologicznych, podobnie zawroty głowy, ból głowy.

Beatka homo i niestety C sa gorsze wiec masz tylko polowe ale spokojnie. Mi Przyb. mowil ze wszystko zalezy jak mutacja wplywa na homocysteine bo wydoki jej poziom niesie zagrozenie ZD ale pierwsze to sprawdz, a potem formy metylowe kwasu i wit. B6, B12- tak mi tez genetyk tlumaczyla i pisala w opinii. PS jak ktos znajdzie Beatke to i mnie "po zdjecu" :-D

Stwardnienie rozsiane
czytalam ze tak moze sie zaczynac...ale moja mama straszne problemy z kregoslupem podobnie jak pol mojej rodziny ja mam skrzywienie w 3 miejscach objawy jakie juzmialam to zawroty wlasnie glowy, bole w klatce piersiowej, dlugotrwale klucie w sercu, i bole reki to wszystko po rtg i innych badaniach stwierdza ze od kregoslupa ale nie jest to na takim stopniu zeby miec operacje, tylko ciekawe ze wlasnie teraz mam te zawroty po poronieniu czemu nagle kregoslup by sie odezwal.moze faktycznie panikuje poczekam a nie znow sieje panike na forum jaką to fodie ma nowa dolegliwosc (jestem straszna panikara) poczekam zobaczymy co i jak

czytalam ze tak moze sie zaczynac...ale moja mama straszne problemy z kregoslupem podobnie jak pol mojej rodziny ja mam skrzywienie w 3 miejscach objawy jakie juzmialam to zawroty wlasnie glowy, bole w klatce piersiowej, dlugotrwale klucie w sercu, i bole reki to wszystko po rtg i innych badaniach stwierdza ze od kregoslupa ale nie jest to na takim stopniu zeby miec operacje, tylko ciekawe ze wlasnie teraz mam te zawroty po poronieniu czemu nagle kregoslup by sie odezwal.moze faktycznie panikuje poczekam a nie znow sieje panike na forum jaką to fodie ma nowa dolegliwosc (jestem straszna panikara) poczekam zobaczymy co i jak
spokojnie może to nic poważnego :)

reklama
Do góry