reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka nie dostawałam żadnej diety od małej czarnej.

MARTHA nie każą ostawiać to się słuchaj, Nie wiem jakie miałaś bety bo mam małą pamięć do liczb chyba ,że chodzi o moje konto ;) Odpoczywaj ,módl się i wierz ja też się pomodlę. Obiecuję :)
Ech...to pewnie byla jakas kolezanka Malej czarnej:( a ja juz sie cieszylam ze jedna z Was podejrzalam;)

masz zawroty glowy od poronienia? tak ide w piatek ale niemoge sie dodzownic do konowala niestety ale do niego ide bo nie mam gdzie moze chociaz umie usg zrobic pozabiegowe;/ i sprzedam prolutex. tak ja od piatku bedzie sie powtarzac to w poniedzialek ide na morfologie ja czytalam ze jak sa wlasnie zawroty po poronieniu moze swiadczyc o infekcji..nie wiem c ma wspolnego ale tak wyczytalam ja mialam antybiotyk ale do czwartku a zaczely sie zawroty w piatek jakby po takim dlugim krwawieniu;/ musze tarczyce zbadac po niej te zmoga byc zawroty a ostatnio encorton 15mg tak zniszczyl mi a tarczyce skoki spadki wypadanie wlosow no jakas masakra to byla ..a teraz mialam 20 mg

edit: tak najbardziej stawiam na kregoslup bo ja mam krzywy odcinek szyjny i kiedys tez miewalam takie zawroty z tego powodu i same przeszly tylko teraz jakos dziwnie po poronieniu by sie pojawily.. dlatego lacze to z poronieniem a nie kregolsupem ale wygladaja dokladnie tak samo jak odginam glowe mocno albo za szybko albo w jakies jednej pozycji..w sumie to coraz lepiej jakby przechodzily dzis tylko raz mialam wiec jakby konczyly sie wraz z krwawieniem
Fondie jak tak z dnia na dzien odstawilas encorton to nie dziw sie ze Ci tarczyca skoczy. Tam jest wyraznie napisane zeby z dawki schodzic stopniowo.

Martha ja wierzę, że jednak ciąża się rozwija!!!
Fondi ja tak samo mam po encortonie..włosy wpadają mi na potęgę
Strawbelka jestem z Ciebie dumna :* uczciwość popłaca
Doris ja też widziałam zdjecie i polubiłam od razu jak się pojawiło....ooooo!!! :D
Esperanza dzięki za Twój wpis, mam nadzieję, że nam też się uda mimo zwątpienia i komplikacji

zajebisty ten konowal od razu mialam wszystko odstawic dobrze ze bromergon zostawilam na wlasna reke super po prostu ale jestem zla na niego spieprze go po prostu wpiatek bo coraz bardziej mnie wkurza

masz zawroty glowy od poronienia? tak ide w piatek ale niemoge sie dodzownic do konowala niestety ale do niego ide bo nie mam gdzie moze chociaz umie usg zrobic pozabiegowe;/ i sprzedam prolutex. tak ja od piatku bedzie sie powtarzac to w poniedzialek ide na morfologie ja czytalam ze jak sa wlasnie zawroty po poronieniu moze swiadczyc o infekcji..nie wiem c ma wspolnego ale tak wyczytalam ja mialam antybiotyk ale do czwartku a zaczely sie zawroty w piatek jakby po takim dlugim krwawieniu;/ musze tarczyce zbadac po niej te zmoga byc zawroty a ostatnio encorton 15mg tak zniszczyl mi a tarczyce skoki spadki wypadanie wlosow no jakas masakra to byla ..a teraz mialam 20 mg

edit: tak najbardziej stawiam na kregoslup bo ja mam krzywy odcinek szyjny i kiedys tez miewalam takie zawroty z tego powodu i same przeszly tylko teraz jakos dziwnie po poronieniu by sie pojawily.. dlatego lacze to z poronieniem a nie kregolsupem ale wygladaja dokladnie tak samo jak odginam glowe mocno albo za szybko albo w jakies jednej pozycji..w sumie to coraz lepiej jakby przechodzily dzis tylko raz mialam wiec jakby konczyly sie wraz z krwawieniem
weź Ty idź do neurologa i poproś o rezonans magnetyczny, bo te objawy mnie niepokoją, a ten objaw prądu przy pochylaniu głowy jest groźny...nie lekceważ tego

weź Ty idź do neurologa i poproś o rezonans magnetyczny, bo te objawy mnie niepokoją, a ten objaw prądu przy pochylaniu głowy jest groźny...nie lekceważ tego
prądu co to? nie pradu zawrot mam od kregu szyjnego mam to steirdzone bo mam straszny problem z kregoslupem ..poczekam na histopatologie jeszcze i jak nie minie do piatku bo mija z dnia na dzien to ide wponiedzialek do lekarza

reklama
Do góry