reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Esperanza super ze sie odezwalas :-* wywoluje reszte dziewczyn Karpidlaczku, Kinia, Portia jak sie turlacie? Iris, Alusia, Apolinka jak wasze maluszki?
Gosia mega dzieki za ten wpis :-* moja ginka mi wspominala ze niezaleznie od poliwkowego zrobimy konsultacje kardiologiczna w szpitalu tylko nie wiem kiedy. A ty mialas jakies wskazania do tego?
Dziewczyny teskno za Wami!

Ostatnia edycja:
reklama
Esperanza, fajnie że jesteś i że ktoś ze starej ekipy się pokazuje od czasu do czasu. Chciałabym byc już na Twoim etapie, jesteś już tak blisko rozwiązania.
Mam nadzieję, że szybko nam dasz znać i pokażesz swój mały Skarb.
Życzę Ci bezproblemowego bezbolesnego i szybkiego rozwiązania!

Strawbelka, super że się udało z pracą!!!

Susana, najpierw robisz ANA, jak jest ujemne to nie robisz już ANA2 i ANA3. Tak mi powiedział gin - ja miałam ujemne ANA1 więc pozostałych nie robiłam.

Chyba tylko Ty zauważyłaś zdjęcie mojego Malucha. :-)
Ja też zauważyłam ;) Wstydzi się maluszek.

Wzieli mnie:D mam ta prace:D
Fantastycznie, teraz odżyjesz!!

Sprawdzać bhcg ktore też zbyt niskie... podsumowując dupa
Martha nie było niskie tylko nie miało 100% przyrostu ,ale może jeszcze przyspieszy .

Anna669 Jednym słowem masz czym się stresować. Współczuję walki z byłym bo to mega nie w porządku. Pies fajny tylko szkodnik ja na szczęście mam miniaturkę więc i szkody są jej rozmiarów ;)

Susana masz wyniki??
Bo ja mam :D
W mutacji MTHFR Stwierdzono obecność poliforyzmu MTHFR C677T w układzie heterozygotycznym.

Arda to Ty nadal tkwisz w szpitalu?? Jeeeej to się zaczynam stresować jeśli Cię tyle trzymają ja zamierzam w ten sam dzień zwinąć manatki

Esperanza fajnie że się odzywasz, odwiedzaj nas częściej!
Martha jak to słaba beta, przecież to co nam pisałaś to była dobra.

Susana a ja odrazu robilam ANA2, zeby w razie czego 2 razy nie placic. Pani w diagnostyce tez moeila zeby odrazu robic ANA2.

Susana masz wyniki??
Bo ja mam :D
W mutacji MTHFR Stwierdzono obecność poliforyzmu MTHFR C677T w układzie heterozygotycznym.
Beatka ta masz mutacje przy ktorej na pewno musisz homicysteine sprawdzic.

Srawbelka a mi pani wlasnie z diagnostyki mowila zeby pierwsze Ana1 sprawdzic ;-)

Wlasnie Arda to ty tak dulugo w szpitalu?

reklama
Dziewczyny, ja po wizycie u gina. Zbadała mnie dokładnie. Niestety wdał się stan zapalny. Jutro jadę na badanie mofrologii i bety i mam dzwonić z wynikami do mojej lekarki. Dostałam augumentin na tydzień i nystatynę co 2 dzień.
Tylko tego mi brakowało...
Esperanza86 jesteś nadzieją dla nas wszystich. Bardzo się cieszę Twoim szczęściem!

Do góry