reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Esperanza super ze sie odezwalas :-* wywoluje reszte dziewczyn Karpidlaczku, Kinia, Portia jak sie turlacie? Iris, Alusia, Apolinka jak wasze maluszki?
Gosia mega dzieki za ten wpis :-* moja ginka mi wspominala ze niezaleznie od poliwkowego zrobimy konsultacje kardiologiczna w szpitalu tylko nie wiem kiedy. A ty mialas jakies wskazania do tego?
Dziewczyny teskno za Wami!

Ostatnia edycja:
reklama
Esperanza, fajnie że jesteś i że ktoś ze starej ekipy się pokazuje od czasu do czasu. Chciałabym byc już na Twoim etapie, jesteś już tak blisko rozwiązania.
Mam nadzieję, że szybko nam dasz znać i pokażesz swój mały Skarb.
Życzę Ci bezproblemowego bezbolesnego i szybkiego rozwiązania!

Strawbelka, super że się udało z pracą!!!

Susana, najpierw robisz ANA, jak jest ujemne to nie robisz już ANA2 i ANA3. Tak mi powiedział gin - ja miałam ujemne ANA1 więc pozostałych nie robiłam.

Chyba tylko Ty zauważyłaś zdjęcie mojego Malucha. :-)
Ja też zauważyłam ;) Wstydzi się maluszek.

Wzieli mnie:D mam ta prace:D
Fantastycznie, teraz odżyjesz!!

Sprawdzać bhcg ktore też zbyt niskie... podsumowując dupa
Martha nie było niskie tylko nie miało 100% przyrostu ,ale może jeszcze przyspieszy .

Anna669 Jednym słowem masz czym się stresować. Współczuję walki z byłym bo to mega nie w porządku. Pies fajny tylko szkodnik ja na szczęście mam miniaturkę więc i szkody są jej rozmiarów ;)

Susana masz wyniki??
Bo ja mam :D
W mutacji MTHFR Stwierdzono obecność poliforyzmu MTHFR C677T w układzie heterozygotycznym.

Arda to Ty nadal tkwisz w szpitalu?? Jeeeej to się zaczynam stresować jeśli Cię tyle trzymają ja zamierzam w ten sam dzień zwinąć manatki

Esperanza fajnie że się odzywasz, odwiedzaj nas częściej!
Martha jak to słaba beta, przecież to co nam pisałaś to była dobra.

Susana a ja odrazu robilam ANA2, zeby w razie czego 2 razy nie placic. Pani w diagnostyce tez moeila zeby odrazu robic ANA2.

Susana masz wyniki??
Bo ja mam :D
W mutacji MTHFR Stwierdzono obecność poliforyzmu MTHFR C677T w układzie heterozygotycznym.
Beatka ta masz mutacje przy ktorej na pewno musisz homicysteine sprawdzic.

Srawbelka a mi pani wlasnie z diagnostyki mowila zeby pierwsze Ana1 sprawdzic ;-)

Wlasnie Arda to ty tak dulugo w szpitalu?

reklama
Dziewczyny, ja po wizycie u gina. Zbadała mnie dokładnie. Niestety wdał się stan zapalny. Jutro jadę na badanie mofrologii i bety i mam dzwonić z wynikami do mojej lekarki. Dostałam augumentin na tydzień i nystatynę co 2 dzień.
Tylko tego mi brakowało...
Esperanza86 jesteś nadzieją dla nas wszystich. Bardzo się cieszę Twoim szczęściem!

Do góry