reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana w sumie ja im powiedzialam szczerze.
A oni nie maja pewnosci ze tamta dziewczyna nie ma planow zaciazyc. Nic im nie mowila, ale to nie znaczy ze czegos tam nie kombinuje, bo ludzie teraz kombinuja jak sie da.

Witajcie dziewczyny

Strawbelka - ja święto wiadra i mopa miałam w czwartek, dziś szalałam na zakupach. Miałam się rozejrzeć za zasłonami, a skończyło się na ciuchach :-D

fondie - nie poddawaj się, musisz wierzyć, że się uda. Mam kumpele, kiedyś się tu udzielała na forum, lekarze dawali jej 6% na zajście w ciąże!! Ona ma tyle przypadłości, że głowa mała. Chce Ci powiedzieć, że jest mamą bliźniaków, ma chłopca i dziewczynkę :biggrin2: Byli u mnie jakieś 2 tygodnie temu, straszne słodziaki :-) :) Ja jestem po 6 podejściach do in vitro, za 4 razem miałam ciążę biochemiczną. Wg mnie szanse na zajście w ciąże mam marne biorąc pod uwagę moje "doświadczenie". Lekarze mówią, że mam małe "uchyłki" i że w ciąże zajść powinnam. Przede mną ostatnie podejście do in vitro. Mam nadzieję, że nie długo uda mi się podejść. Wiarę w to, że się uda mam marną, ale mam wielką nadzieję na mój CUD. Tobię też życzę nadzieji na Twój CUD :tak: Mam na myśli zajście w ciążę i utrzymanie jej

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny

Strawbelka - ja święto wiadra i mopa miałam w czwartek, dziś szalałam na zakupach. Miałam się rozejrzeć za zasłonami, a skończyło się na ciuchach :-D

fondie - nie poddawaj się, musisz wierzyć, że się uda. Mam kumpele, kiedyś się tu udzielała na forum, lekarze dawali jej 6% na zajście w ciąże!! Ona ma tyle przypadłości, że głowa mała. Chce Ci powiedzieć, że jest mamą bliźniaków, ma chłopca i dziewczynkę :biggrin2: Byli u mnie jakieś 2 tygodnie temu, straszne słodziaki :-) :) Ja jestem po 6 podejściach do in vitro, za 4 razem miałam ciążę biochemiczną. Wg mnie szanse na zajście w ciąże mam marne biorąc pod uwagę może "doświadczenie". Lekarze mówią, że mam małe "uchyłki" i że w ciąże zajść powinnam. Przede mną ostatnie podejście do in vitro. Mam nadzieję, że nie długo uda mi się podejść. Wiarę w to, że się uda mam marną, ale mam wielką nadzieję na mój CUD. Tobię też życzę nadzieji na Twój CUD :tak: Mam na myśli zajście w ciążę i utrzymanie jej
Trzymam kciuki za Was! Ja narazie czekam na wyniki, wyrównuję hormony, uzupełniam witaminki i mam ogromną nadzieję, że po wizytach u prof. Jerzyk, diagnozie i odpowiednim leczeniu też zostanę szczęśliwą mamą.

hej hej ;-)
Doris mi tez ciezko, tzn do poludnia skacze jak pileczka a potem zaczynam przybierac postac pilki ale lekarskiej ;-) clexan z wieczora przestawilam na rano bo wieczorem mam tak napieta skore ze sie nie moge wbic ;-)
aaa Beatka moze Cie podgladac bo jest u mnie ;-)
pozrdawiam :-*

reklama
Do góry