reklama
Ewcia co jest?? Powycinali Ci zrosty czy nic nie robili? Ja idę w czwartek bo @ się przesunął
Arda pisz jak u Ciebie po histroskopii bo się stresuje
Doris jak tam ? Już się mało udzielasz. Brzuszek Ci przeszkadza przed kompem ? Podglądnęłam Cię na FB Taki miały haker ze mnie ;p
Arda pisz jak u Ciebie po histroskopii bo się stresuje
Doris jak tam ? Już się mało udzielasz. Brzuszek Ci przeszkadza przed kompem ? Podglądnęłam Cię na FB Taki miały haker ze mnie ;p
Przepraszam, że przychodzę się żalić popłakałam się tak porządnie pierwszy raz od zabiegu i zdołował mnie moj lekarz dziś urodziny corki od rana w usmiechach latam gotuje sprzątam i postanowiłam zadzwonić do lekarza mojego bo chce żeby odkupił leki ode mnie. I po 3 próbach w końcu oddzwonił. Oczywiście mówił jak mu przykro, mówił, że odkupi leki i pytam w końcu co dalej.,, a on do mnie, że jestem pierwszym takim przypadkiem co się tak nie udaje,że sam nie wie co dalej, że są jeszcze szczepionki i można ich użyć przed zajściem ale miał pacjentki którym to podawał i nic nie dało bo poroniły. On sceptycznie do nich podchodzi i jego słowa"***** daja" ...
pytam się odnośnie badań może coś doradzi twierdzi, że badania kosztuja 13tysiecy a i tak nic nie wniosą bo mam robioną genetyke i jest dobra a postępowanie po badaniach zawsze jest takie samo i odradza robienie badań. .. pożegnałam się usiadłam i zaczełam płakać
czyli co mamy XXI wiek a on dal do zrozumienia, że nie ma szans dla mnie? ze nie bede miała dzieci bo nie ma na mnie juz pomysłu?! że szczepionki nic nie daja? to co mam usiasc i pogodzić się, że to koniec?że nie będę miała więcej dzieci? badan nie ma sensu robić ? to dlaczego nie moge miec cholera wiecej dzieci??1 mam zrezygnować tak po prostu? siedzę i płaczę masakra jakas..
a swoją droga ładnie zarabia na badaniach jak bierze 13 tys. a za szczepionke 2,5tys. niezle...
dziewczyny jest tutaj jakas na forum ktorej nie pomoglo dwa razy zestaw zelazny? albo szczepionki nie pomogły?...mam takiego dola ze mam dosc do tego łeb mi napieprza od godziny a w domu nic przeciwbólowego nie ma przepraszam za dolowania takie dobre humory tu byly od wczoraj. Czasem musze to komus napisac bo maz z cora na basenie a nikt inny nie zna tego problemu poronien
pytam się odnośnie badań może coś doradzi twierdzi, że badania kosztuja 13tysiecy a i tak nic nie wniosą bo mam robioną genetyke i jest dobra a postępowanie po badaniach zawsze jest takie samo i odradza robienie badań. .. pożegnałam się usiadłam i zaczełam płakać
czyli co mamy XXI wiek a on dal do zrozumienia, że nie ma szans dla mnie? ze nie bede miała dzieci bo nie ma na mnie juz pomysłu?! że szczepionki nic nie daja? to co mam usiasc i pogodzić się, że to koniec?że nie będę miała więcej dzieci? badan nie ma sensu robić ? to dlaczego nie moge miec cholera wiecej dzieci??1 mam zrezygnować tak po prostu? siedzę i płaczę masakra jakas..
a swoją droga ładnie zarabia na badaniach jak bierze 13 tys. a za szczepionke 2,5tys. niezle...
dziewczyny jest tutaj jakas na forum ktorej nie pomoglo dwa razy zestaw zelazny? albo szczepionki nie pomogły?...mam takiego dola ze mam dosc do tego łeb mi napieprza od godziny a w domu nic przeciwbólowego nie ma przepraszam za dolowania takie dobre humory tu byly od wczoraj. Czasem musze to komus napisac bo maz z cora na basenie a nikt inny nie zna tego problemu poronien
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Fondi przeciez szczepionki podaje immunolog. I bez badań ani rusz! Tak samo badanir zarodka. Czy byl zdrowy? Z wada?to jest bardzo istotna sprawa!
G
Gość
Gość
Fondie sraj na tego lekarza i jedz do Maliny. Baran z niego, nawet Ci zdjec z usg nie dawal.
czarna_mala
Fanka BB :)
Racja...i jakoś dziwnie liczył tp...Fondie sraj na tego lekarza i jedz do Maliny. Baran z niego, nawet Ci zdjec z usg nie dawal.
kwiatuszek dokładnie jak on chce szczepic bez allo mrl ? nie mam pojecia .... badanie zarodka zrobie po badaniach w lodzi bo naraz nie mam tyle pieniedzy ale do dzis mialam takie uczucie cholera ze pojade do maliny ze poznam przyczyne i wogole i nagle przez niego jakby uswiadomil mi ze t moze byc koniec...ze moze ja sobie zyje zludzeniamiFondi przeciez szczepionki podaje immunolog. I bez badań ani rusz! Tak samo badanir zarodka. Czy byl zdrowy? Z wada?to jest bardzo istotna sprawa!
G
Gość
Gość
Fondie i przestan ryczec i sie nad soba uzalac! Zbieraj dupe w kroki , rob badanie zarodka i umawiaj sie do Maliny.
Zobacz jak ja szybko wszystko pozalatwialam, pobeczalam sobie pol dnia, wzielam dupe w kroki i we wtorek juz mam wizyte pod in vitro.
Nie rycz tylko nas posluchaj, bo kazdy chce tu Twojego dobra!
Zobacz jak ja szybko wszystko pozalatwialam, pobeczalam sobie pol dnia, wzielam dupe w kroki i we wtorek juz mam wizyte pod in vitro.
heheh i dobrze w dupie go mam nie jade do niego juz nawet na usg nie ide, niech nie bierze tych lekow ode mnie i sie wali..myslicie ze moge dopiero 21 miec usg? czy troszke zapozno?Fondie i przestan ryczec i sie nad soba uzalac! Zbieraj dupe w kroki , rob badanie zarodka i umawiaj sie do Maliny.
reklama
G
Gość
Gość
Usg to Ty sobie zrob wczesniej. Ja zawsze na wypisie ze szpitala mialam ze kontrola u gina po 14 dniach.heheh i dobrze w dupie go mam nie jade do niego juz nawet na usg nie ide, niech nie bierze tych lekow ode mnie i sie wali..myslicie ze moge dopiero 21 miec usg? czy troszke zapozno?
Podziel się: