reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny ja Was proszę opanujcie się z tymi postami :-D O mało się nie posikałam ze śmiechu czytając Wasze posty, a zaznaczam, że siedzę na kanapie z materiału, a nie ze skóry :-D

Strawbelka - coś czuje, że pół etatu dostaniesz :tak:

burczuś –
nie powiedziano mi o tym. Resztę dziewczyny już napisały

teczowa - trzymam kciuki, żeby w końcu zaświeciło dla Ciebie
bf1a77ddcba558eda3503c6bf5d6a21e_th2.gif

i żebyś spełniła Swoje największe marzenie :tak:

reklama
Lilia musimy sobie tu troche pozartowac, zeby zapomniec o problemach.
Nie bedziemy przeciez wiecznie tu tylko plakac;)

Susana kolezanka mojej siostry sobie pobrokatowala :p piszla na wizytę do gin i chciała się pofukac zebt ladnie pachnieć :) pech w tym ze pomylila brokat z dezodorantem :p mina lekarza BEZCENNA! A ona jak by miala łopatkę, to by się zakopala :p
Ale lekarz ja pochwalil, ze starannie sie do wizyty przygotowala
Ja nie mogę .
Ale czad .
Dobrze że sobie nie zakleiła tym lakierem.Bo jak by ją zbadał.

To jeszcze historia z porodowki, dziewczyny w szpitalu opowiadaly.
Kobieta rodzila silami natury, jak urodzila to lekarz mowi do meza - No to szyjemy teraz na miare.
Maz zaczyna rozpinac rozporek, a lekarz mowi ze zartowal.
Lekarz szyje, a maz do niego - Doktorze a mozna by tak dwie petelki wiecej.
Nie wiem na ile to prawdziwa historia, ale to podobno szef szpitalnej kolezanki meza byl.

Dziewczyny ja Was proszę opanujcie się z tymi postami :-D O mało się nie posikałam ze śmiechu czytając Wasze posty, a zaznaczam, że siedzę na kanapie z materiału, a nie ze skóry :-D

Strawbelka - coś czuje, że pół etatu dostaniesz :tak:

burczuś –
nie powiedziano mi o tym. Resztę dziewczyny już napisały

teczowa - trzymam kciuki, żeby w końcu zaświeciło dla Ciebie
bf1a77ddcba558eda3503c6bf5d6a21e_th2.gif

i żebyś spełniła Swoje największe marzenie :tak:
dziękuję Ci bardzo...rozczuliłaś mnie :) :*

Witam
Strawbelka dzisiaj święto obchodzi mój mąż a ja nadal lezakuje chociaż to utrudnione bo przedszkolak nie może znieść widoku matki na kanapie i ciagle a to u fryzjera a to w restauracji jestem :-) u mnie czysto i mdli mnie na maxa. Dzień rozpoczął pawik więc nadzieje rosną :-) a co u was?

reklama
Ja mam swoje święto na tygodniu więc piekę sobie tort [emoji6] a oprócz tortu robię rosół, z którego potem zrobię gościom flaczki (ja nie jadam bleee), później zrobię jeszcze karpatkę i gyrosa, a potem podjeżdżę na mopie po domu [emoji39] o tak sobie dziś odpoczywam [emoji16]

Do góry