No to teraz ja! wczoraj trzy razy pisalam tego posta i mnie w komórki wywalalo więc zaczne od nowa już z kompa
Martaha, ja też plamiłam na poczatku, Doris też i wiiekszość dziewczyn z forum- to nie musi nic oznaczać. wiem, ze to powoduje strach ale spokojnie. Ja na tydzień odstawiłam acard i clexan ale lekaż mowił, że sie "leje ze mnie"- no az tak bym tego nie nazwała ale go posłuchalam.. i zamieniłam dowcipną lutke na podjęzykową. Trzymaj się
Stawbelka ja mialam jeden niedrożny, ale sama sobie ogladalam na ekranie jak go przepychał. dobrze, że to wyszło, będziesz mogła zakreślić plan dzialania a nie w ciemno ;* Mi gin mówił, ze nawet histero może zatkać
Bertha MLR to chyba po prostu MLR
Doris no haloooo
))
Coś chyba jednak to przeziebienie Cię osłabilo, ja tu twoje katary odpycham i splawiam, a ty chyba postów moich nie czytasz, ale zrzucam to na chwilowe osłabienie chorobowe
) Brzusio super, moj też rosnie, masy nabieram a cyce to ulubiona zabawka Emka, tylko musialam mu obiecać w walentynki, ze takie już zostaną
)) aaaa... tymi kremówkami to ty dziewczynom diety nie ulatwiasz ;D mi ostatnio sałata wchodzi ja królikowi
Beatka diete wysłałam, powodzenia!