Strawbelko ale to lekarz ci powiedzial, że od razu zostaje Ci in vitro?nie wiem jakiego masz lekarza i czy chcesz go zmieniac ale jak cos Przybycien od razu w Krakowie w klinice macierzynstwo pracuje wiec jakby mu sie nie udalo laparoskopowo to od razu moze ci pomoc przystapic do in vitro a z tego co widze to on nie ciagnie kasy za pacjentki ..chyba masz niedalko do niego? dobrze kojarze? chyba ze masz zaufanegoo gina
reklama
martaha123
Fanka BB :)
Strawbelka przykro mi. Ale teraz wiesz co stoi na przeszkodzie.
Susana czekam. Stronę odświeżam ale nie ma...
Susana czekam. Stronę odświeżam ale nie ma...
G
Gość
Gość
Dziewczyny, ja sie dzis umowilam do gina na 21.10 to sie wszystkiego dowiem. Ja chce jak najszybciej podchodzic do tego i juz od nowego cyklu bym chciala byc stymulowana. Badania chyba wszystkie mam, laparo, histero tez. Chlamydii ani innych rzeczy nigdy nie mialam. Nie wiem czemu drugi sie zapchal. Moj lekarz nawet troche sie skrzywil jak powiedzialam ze chce droznosc powtarzac bo byl pewny ze bedzie drozny.
Nie wiem, poryczalam juz sobie, ale teraz sie pomalu ogarniamvi przetrawiam to wszystko.
Dziewczyny ktore mialy in vitro...realne zebym od nowego cyklu brala leki do stymulacji? Dzis mam 10dc.
Amh w granicach 0,8
Nie wiem, poryczalam juz sobie, ale teraz sie pomalu ogarniamvi przetrawiam to wszystko.
Dziewczyny ktore mialy in vitro...realne zebym od nowego cyklu brala leki do stymulacji? Dzis mam 10dc.
Amh w granicach 0,8
G
Gość
Gość
Bede dzis z ginem gadac to moze na laparo mnie drugi raz wezmie. Zobaczymy co powie.dobrze Aga pisze, jak sono sobie nie poradzi (mi robil Przyb.) to mozna drożność laparoskopowo zrobić
G
Gość
Gość
Beata bede z ginem gadac dzisiaj, zobaczymy co powie, czy da sie to laparoskopowo przetkac, bo ostatnio tego lewego sie nie dalo.Strawbelka posłuchaj co mówi Aga707 to mądra babka ;D Nie rzucaj sie od razu na in vitro tylko poszukaj jeszcze tej drogi . Warto spróbować
Ale ja chyba na to in vitro pojde, ja juz nie mam za duzo czasu 35 lat, niskie amh i wszystko zamiast do przodu to do tylu idzie.
Jakas chyba lewa mi ta narkoze dzis dali, leb mnie boli i mi niedobrze.
G
Gość
Gość
Dziewczyny przepraszam ze tylko tak o sobie dzisiaj.
G
Gość
Gość
Fondie ja mam dobrego lekarza, jest swietnym laparoskopowcem. Nie chce go zmieniac.Strawbelko ale to lekarz ci powiedzial, że od razu zostaje Ci in vitro?nie wiem jakiego masz lekarza i czy chcesz go zmieniac ale jak cos Przybycien od razu w Krakowie w klinice macierzynstwo pracuje wiec jakby mu sie nie udalo laparoskopowo to od razu moze ci pomoc przystapic do in vitro a z tego co widze to on nie ciagnie kasy za pacjentki ..chyba masz niedalko do niego? dobrze kojarze? chyba ze masz zaufanegoo gina
Dzis sono hsg robilam gdzies indziej, w gyncentrum, ale lekarz dobry, czytalam opinie.
przynajmniej nie tylko ja o sobie ciagleDziewczyny przepraszam ze tylko tak o sobie dzisiaj.
strawbelka to by juz w przyszlym cyklu ruszylo in vitro oczywiscie zakonczone sukcesem!Fondie ja mam dobrego lekarza, jest swietnym laparoskopowcem. Nie chce go zmieniac.
Dzis sono hsg robilam gdzies indziej, w gyncentrum, ale lekarz dobry, czytalam opinie.
reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
A za co Ty przepraszasz? To normalne! :*Dziewczyny przepraszam ze tylko tak o sobie dzisiaj.
Podziel się: