reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
poczytałam trochę na necie i okazuje się, że w Dublinie robią również badania na NK i podają intralipid...jutro dzwonię do polskiego gina, a jeśli mnie oleje to sama umówię się na spotkanie i zobaczymy

No i już się nacieszyłam. Od wieczora mam delikatne plamienie przy wycieraniu lekko brąz beż dziś jadę na betę więc się może trochę wyjaśni. ..

Czekam w laboratorium. Agnieszka a ty jak miałaś plamienie to coś dokłada las sobie albo czegoś nie brałaś?
Do dubra wtedy dzwonilas czy po prostu czekalas?

Plamienie przeciez nic nie znaczy martha :) zobaczysz bedzie ok ...a jaka mialas ostatnio bete ?
Agnieszka czy ja zapomnialam ale ty masz tyleko zestaw tak ? Nie mialas wlewow ani szczepionek ?
Lumia dzis tak myslam o tobie :)kiedy ty mialas zabieg ?
Strawbelka i jak ?
Arda aty ile sie juz starasz badalas jwszcze potem te nk?
Wczoraj siedzialam i jesczytalam o tych szczepionkach i mysle ze z moim zestawem lekow ktory mialam to bez szczepien sie nie obejdzie..czasem.lekarze czekaja zanim dadza szczepionki ze wzgledu na rozne rekacje organizmu i probuja to encorton zwiekszyc to clexane wieksze ale jak to nic nie daje to rozkladaja rece i daja szczepionki ...na szczescie malo komu poszczepionkach sie nie udaje :) czytalam tez o tym jak wszystkie leki podawane dzialaja na nasza immunologie...i wszystko moze zaszkodzic kazdemu z osobna a ja bralam wszystko w ciemno nawet ana nie mam dodatnich a encorton 20mi podano :( zastanawiam sie nad moim bylym lekarzem co by teraz powiedzial skoro znow sie nie udalo-niestety mnie olal i nie odpisuje ...ale postanowiłam zadzwonic do niego jeszcze za kilka dni ciekawe co mi powie z czystej ciekawosci :) dziewczyny u mnie chyba tylko szczepionki pomoga :( na szczęście jesli allo nie spada nie pozwalaja sie starac wiec najwyzej dluzej bede sie leczyc ale stracic juz moze nie strace dzieciatka.
A jeszcze takie jedno przemyslenie mnie wzielo..kazdy lekarz zawsze ma jakas swoja droge co do pacjenta, jak nie zna lekarz pacjenta to zawsze zaczyna od nowa jakby swoja droge ktora zawsze idzie tak ? Wiecie o co mi chodzi ?ze czasem nie jest dobrze zmieniać lekarza bo im dluzej was zna tym wiecej wie o tobie i probuje cos nowego a nowy lekarz zawsze zaczyna jakby od poczatku...maslo masla czy zrozumialyscie ? Hehee ja oczywiście nie mowie o swoin lekarzu moj to nie podlega dyskusji jest do zmiany

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry