reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Plakac mi sie chxe jak piszecie ze woda normalnie lzy miciekna niemozliwe miec takiego zasranego pecha :(:(:(
Czasem mysle ze ono sie zatrzymalo przed intralipidem dzie cholera moze jakbym jeszcze jeden wziela....nie.moge o tym myslec chyba jeszcze za wczesnie na roznyslanie dlaczego :(

Plakac mi sie chxe jak piszecie ze woda normalnie lzy miciekna niemozliwe miec takiego zasranego pecha :(:(:(
Czasem mysle ze ono sie zatrzymalo przed intralipidem dzie cholera moze jakbym jeszcze jeden wziela....nie.moge o tym myslec chyba jeszcze za wczesnie na roznyslanie dlaczego :(
Zrob sobie te bakteriologiczne badania co Ci w szpitalu kazali zrobic. Bedziesz wiedziala. No ale jak dostalas teraz antybiotyk to nie eiem czy teraz cos wyjdzie.

To tak samo jak z pierwsza ciaze...stanela dzien po weselu na ktorym bylam i potanczylam tez nie mozglam przezyc ze tam poszlam

Fondie, ty faktycznie zrob sobie wymaz na czystosc, bo roznie moze byc przy takiej wodzie. Dobrze, ze masz ten unidox, ale nie kazdy antybiotyka na wszystko dziala.,w szpitalu ci ppwiedzieli, ze w razie e coli ten lek czy po prostu po zabiegu dostalas?

Nie wiem.czy ze wzgledu na bakterie czy zabieg bo jak babka przyszla.i gadala ze mna o tym ze to infekcyjne to jeszcze wypisu nie bylo

reklama
Ja po lyzeczkowanich mialam zawsze antubiotyk wiec to pewnie rytynowo. Ja bym wymaz zrobila tak 10 dni po zakonczonym leczeniu.

Do góry