reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Sus, czyli odpuściłaś pierwszy cykl
Tak teraz odpuściłam teraz bo mój w szoku był że znowu się nie udało i nie chciał.Pozatym ja też chciałam odpocząć od leków.i żeby endometrium się odbudowało .Po @ mojego ugadam , przyjdą badania które robiłam w Łodzi 3 tyg .temu.
Jutro zamierzam jeszcze iść na kolejne badania .Boję się trochę jeszcze że znowu się nie uda .Poprzednia ciąża była z serduszkiem bez encortonu.A teraz na żelaznym zestawie nawet zarodka nie było tylko pęcherzyk jakiś mały .Nie wiem co mam myśleć

reklama
susana wlasnie to jest takie glupie ze nie wiadomo nigdy nic nawet intralipid mialysmy cholera jasna :) wszysyko szlo dobrze i nie wiadomo co:(.jakie badania robilas ?

susana wlasnie to jest takie glupie ze nie wiadomo nigdy nic nawet intralipid mialysmy cholera jasna :) wszysyko szlo dobrze i nie wiadomo co:(.jakie badania robilas ?
Fondie
Ale u ciebie po żelaznym była poprawa bo i beta wysoka .Nigdy tak daleko nie zasłaś .
A u mnie odwrotnie .Nigdy nie było tak żeby beta sama spadała

Fondie jeden intralipid cudow nie zdziala.
Strawbelka
Ja ten intralipid za póżno wzięłam .Jeśli miałby mi wogóle pomóc .
Jak pojechałam do warszawy na wlew to tam miałam usg robione i nie było widać pęcherzyka .a już powinien być.
Ten lekarz mnie pocieszał ale ja już wiedziałam że jest coś nie tak .Więc podanie wtedy wlewu i tak już nic nie zmieniło .Beta się pięknie podwajała do 4400 a potem od razu spadek .
Zawsze dochodziła bardzo wysoko i nigdy sama nie spadała.

Ja tez dostalam rozyczke ehhh dobrego mam tego Emka :-D jakos mu to wynagrodze :-X
5
Teczowa, jesli myslisz o P. to terminy sa bardzo odlegle, przyjmuje w CDK Tarnow badz klinice macierzynstwo K-ow. A gdzie ty teraz jestes, ze Cie nie ma bo sa tu tez dziewczyny zzagranicy?

reklama
Susana, no właśnie, może po prostu teraz tak się stało bez żadnej konkretnej przyczyny
bo u Ciebie Fondie, stawiałabym na te bakterie w wodzie
Fondie ja u Ciebie tez obstawiam ta wode, bo wszystko pieknie szlo i zaczelo sie pierdzielic jak z ta woda mieliscie chyba problem.

Do góry