G
Gość
Gość
Martaha a odpowiesz co ile trzeba te wlewy brac i ile ich w sumie musi byc? Bo wole sie przygotowac, jakby mnie tez one kiedys czekaly.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaka jest właściwa grubość endo na tym etapie, bo nie wiem?Witajcie. W końcu dotarłam.
Generalnie dziś jest 4t0d więc widać nic nie mogło być. Endo w normie nie przesadnie grube ale ok. Dziś dostałam dawkę ivig ( koszt znaczny ale nie o to chodzi...)
. ..
Masz jakiegoś godnego polecenia lekarza we Wro?Któraś z dziewczyn pytała gdzie miałam histeroskopie. Na Borowskiej we Wrocławiu.
Czytam Was, ale Młody dopiero pierwszy dzień bez gorączki, także nie mam za bardzo jak pisać za dnia.
Pozdrawiam :-)