reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej dziewczyny znacie może jakiegoś dobrego lekarza z Poznania , moja koleżanka się długo już stara i ciagle dostaje tabletki na wywoływania okresu , ona ma tak jak ja PCO i bierzesz też zastrzyki na pęknięcie pęcherzyka i ciagle się stara i jej nie wychodzi , chciałaby zasięgnąć wiedzy innego lekarza . Znacie może jakiegoś ? Dzieki bardzo ;) . Ona teraz chodzi do Banaszewskiej

No niestety tyle. Ale biorę wszystko co dają jeśli jest szansa... byle tylko jutro beta dobrze przyrosła to będę spokojnie czekać. ... bo teoretycznie powinnam ten wlew zrobić po sprawdzeniu przyrostu... no nic kciuki poproszę :-)
A tak na marginesie dla dubr dobry przyrost po 48 h to minimum 50%...

Arda a Ty taka chetna jestes na te wlewy, ze piszesz ze jakby Ci ktos zaproponowal to bys brala? Ja bym brala jakbym nie miala juz wyjacia, a nie jakby mi ktos zaproponowal bo to kupa kasy dla mnie jest. Fakt w takim przypadku sie pieniedzy nie oszczedza, ale skad tu brac takie duze kwoty.

reklama
Do góry